Çözüldü R5 Pro 3400G sistem oyun oynarken kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fikotakya

Hectopat
Oyun oynarken birden PC kapanıyor normalde masaüstünde dolaşırken kapanmıyor temiz kurulum yaptım ama yine devam ediyor. Daha dün aldım bilgisayarı GPU ve CPU stres test yaptım. GPU 61 derece, CPU 55 derece ve onu 5dk yaptım kapanmadı. Acaba oyundan kaynaklı mı, yoksa BIOS ayarlarıyla mı alakalı? Ben BIOS GPU VRAM oto aldım RAM MHz profil 1 aldım. SVM mode açtım başka bir şey yapmadım. Neden oluyor anlamış değilim. Yardım ederseniz sevinirim şimdiden sağ ol.
Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 Pro 3400G.
Anakart: Gigabyte B450 S2H V2.
M2.SSD: MP510.
PSU: Corsair 550W +80 bronz.
RAM: HyperX 16 GB 3600MHz CL17.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başka oyunda da dener misiniz?

Tamam peki bir şey soracağım denetim masası>sistem>gelişmiş sistem ayarları>başlangıç ve kurtarma>sistem hatası bölümünden otomatik olarak yeniden başlatı kapasam eğer o zaman sorunum çözülürse ileride bir sorun olur mu?

PUBG Lite denedim onda da aynı sorun var kapanıyor.
Sorunu çözdüm benim anakart 3600MHz RAM destekliyor ben RAM 3618MHz çalıştırıyormuş ben bunu 3553MHz yaptım düzeldi.
PC parça parça aldım hangisinde sorun olduğunu nereden anlayabilirim?
O zaman memtest86 ile RAM'leri test edin.

O zaman Memtest86 ile RAM'leri test edin.

Ettim bir sorun yok %100 sağlıklı.
O zaman Memtest86 ile RAM'leri test edin.

Ben PC ilk aldım da 3 4 defa reset attım BIOS tuşunu bulamadım ondan olur mu Windows daha kurulu değildi.

Tamam peki bir şey soracağım denetim masası>sistem>gelişmiş sistem ayarları>başlangıç ve kurtarma>sistem hatası bölümünden otomatik olarak yeniden başlatı kapasam eğer o zaman sorunum çözülürse ileride bir sorun olur mu?

PUBG Lite denedim onda da aynı sorun var kapanıyor.
Sorunu çözdüm benim anakart 3600MHz RAM destekliyor ben RAM 3618MHz çalıştırıyormuş ben bunu 3553MHz yaptım düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı