R5 PRO 3600 sistem çıt sesi çıkartıp kapanıyor

sShasron

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4
Ekran kartı
Gigabyte GTX 1660 Super
Anakart
Gigabyte B450M-H
İşlemci
AMD Ryzen 5 PRO 3600
Selam arkadaşlar, bilgisayarımla oyundayken anlık olarak çıt diye bir ses geliyor ve bilgisayar kendisini kapatıyor. Tekrar açmaya çalışınca birkaç saniye tepki vermiyor, ardından o çıt sesi tekrar geliyor, ondan sonra bilgisayarımı açabiliyorum. Statik elektrik birikiyor bilgisayarda, ondan olabilir belki de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, bilgisayarımla oyundayken anlık olarak çıt diye bir ses geliyor ve bilgisayar kendisini kapatıyor. Tekrar açmaya çalışınca birkaç saniye tepki vermiyor, ardından o çıt sesi tekrar geliyor, ondan sonra bilgisayarımı açabiliyorum. Statik elektrik birikiyor bilgisayarda, ondan olabilir belki de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
PSU marka modeli nedir? Kaç W?

Psu:e biz kalkalım artık

(Şaka bir yana bilgisayarı daha fazla zorlama büyük ihtimal güç kaynağı gitmiş)

PSU marka modeli nedir? Kaç W?
Kasanın kendi PSU'su kaç W olduğunu bilmiyorum, kasa markası XPG Invader.

Psu:e biz kalkalım artık

(Şaka bir yana bilgisayarı daha fazla zorlama büyük ihtimal güç kaynağı gitmiş)
Nasıl bir şey yapabilirim, Güç kaynağının gitmesinin herhangi bir çözümü var mı, bir de kasaya bir ay falan önce yeni iki fan aldım güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir mi acaba?

Nasıl bir şey yapabilirim, Güç kaynağının gitmesinin herhangi bir çözümü var mı, bir de kasaya bir ay falan önce yeni iki fan aldım güç kaynağı yetersiz geliyor olabilir mi acaba?
Güç kaynağının kaç W olduğunu bilmiyorsanız bir şey söyleyemeyiz.

Fanlar çekse çeksen en fazla 1 a çeker

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı