R5800X için anakart seçimi

xmanford

Hectopat
Herkese selam geçmişte bu konu ile ilgili öneri almıştım benzer bir konu açtığım için özür dilerim şu an için anakartımı seçmiş bulunmaktayım sizlere paylaşarak son bir teyit almak istedim.
ASUS TUF Gaming X570-Plus 4400MHz(OC) DDR4 soket AM4 RGB M.2 PCI-e 4.0 HDMI DP ATX anakart| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING X570-PLUS 4400Mhz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 PCIe 4.0 HDMI DP ATX Anakart| ITOPYA.COM bu anakart fiyatında uygun geldi ve güzel bir anakart olduğunu düşünüyorum. Bu mevcutta elimde olan işlemci ile iyi performans sergileri teşekkürler. Son olarak ise bu anakartın Wi-Fi ve Bluetooth özelliği olanında var sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanıcı iseniz X570 yonga setine ihtiyacınız yok, B550 önerilerine açık mısınız?

Anakart kötü değil, Akakçe'den fiyatlara baktığımda makul.

Günlük kullanıcı iseniz X570 yonga setine ihtiyacınız yok, B550 önerilerine açık mısınız?

Anakart kötü değil, Akakçe'den fiyatlara baktığımda makul.

AutoCAD versiyonunun en üst çıkanların kullanıyorum her gün PC açık fakat oyun çok fazla oynamıyorum çalıştığım için elimde MSI MPG X570 Gaming Plus var BIOS'ta yüklenince biraz. Mesela RAM frekansını arttırdığı da vs ufak tefek şeylerde PC açılmıyor kendini resetliyor sanki ısınıyor biri ile anlaştım bu kartı elden çıkartıp yeni kart almak üzereyim. Bana uyacak her karta açığım günlük en az 7 saat PC kullanmaktayım.

AutoCAD versiyonunun en üst çıkanların kullanıyorum her gün PC açık fakat oyun çok fazla oynamıyorum çalıştığım için elimde MSI MPG X570 Gaming Plus var BIOS'ta yüklenince biraz. Mesela RAM frekansını arttırdığı da vs ufak tefek şeylerde PC açılmıyor kendini resetliyor sanki ısınıyor biri ile anlaştım bu kartı elden çıkartıp yeni kart almak üzereyim. Bana uyacak her karta açığım günlük en az 7 saat PC kullanmaktayım.

Ha o zaman kullanın, X570 işinize yarar. Bu paraya Tomahawk vardı ama bitmiş, alın bunu gitsin.

MSI X570 Tomahawk daha i iyi diyorsunuz yani para konusunda sıkıntım yok işlemcim için uyumlu olabilecek anakartı aramaktayız çünkü bu benim ve sizin önerdiğiniz kartlar arasındaki fark nedir acaba?
Ha o zaman kullanın, X570 işinize yarar. Bu paraya Tomahawk vardı ama bitmiş, alın bunu gitsin.

MSI X570 Tomahawk daha iyi diyorsunuz yani para konusunda sıkıntım yok işlemcim için uyumlu olabilecek anakartı aramaktayız çünkü bu benim ve sizin önerdiğiniz kartlar arasındaki fark nedir acaba?

Tomahawk:
  • VRM kanadında daha serin.
  • İki M.2 Shield var, TUF X570 Plus'ta 1 adet var.
  • 4 adet SYS_FAN pini var, TUF X570 Plus'ta 3.
  • BIOS Flashback var.
  • Bir adet daha ARGB pini var.
  • Bir adet daha USB 3.2 Gen2 portu var.
  • Wi-Fi ve Bluetooth var.

Güzel aynı fiyat, bunu alın.

Tomahawk:
  • VRM kanadında daha serin.
  • İki M.2 Shield var, TUF X570 Plus'ta 1 adet var.
  • 4 adet SYS_FAN pini var, TUF X570 Plus'ta 3.
  • BIOS flashback var.
  • Bir adet daha ARGB pini var.
  • Bir adet daha USB 3.2 gen2 portu var.
  • Wi-Fi ve Bluetooth var.

Güzel aynı fiyat, bunu alın.

Veriğiniz bilgi için teşekkür ederim VRM nedir öğrenmiş oldum bu kartı alıyorum nasipse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı