YunusEmre191919 Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı gtx1650 İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.60 GH Önce bink2w64.dll bulunamadı hatası alıyordum. İnternetten araştırdım manuel yüklemem gerektiğini gördüm. Yükledim ama sonradan da dosyanın yüklemesi engellendi hatasını almaya başladım. Yardım edebilecek var mı? Dosya Ekleri r6hata2.png 819,5 KB · Görüntüleme: 187 r6hata.png 1,8 MB · Görüntüleme: 163
Önce bink2w64.dll bulunamadı hatası alıyordum. İnternetten araştırdım manuel yüklemem gerektiğini gördüm. Yükledim ama sonradan da dosyanın yüklemesi engellendi hatasını almaya başladım. Yardım edebilecek var mı?
Çözüm 2 2 231561 13 Temmuz 2022 Benim hatam. Bu dosyanın sistem dosyalarında olmasına gerek yokmuş zaten. Yukarıda paylaştığım şekilde oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Sorun devam ederse Ubisoft Connect'i yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
Benim hatam. Bu dosyanın sistem dosyalarında olmasına gerek yokmuş zaten. Yukarıda paylaştığım şekilde oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Sorun devam ederse Ubisoft Connect'i yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
KS KS YunusEmre191919 Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #11 231561 dedi: Benim hatam. Bu dosyanın sistem dosyalarında olmasına gerek yokmuş zaten. Yukarıda paylaştığım şekilde oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Sorun devam ederse Ubisoft Connect'i yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bunu yapınca sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
231561 dedi: Benim hatam. Bu dosyanın sistem dosyalarında olmasına gerek yokmuş zaten. Yukarıda paylaştığım şekilde oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Sorun devam ederse Ubisoft Connect'i yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bunu yapınca sorun çözüldü.