Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 R6 maçı nasıl indirilir? | Technopat Sosyal Şöyle bir konu açmıştım. 5 Aralıkta gelecek denmişti ama gelmedi. Gelecek mi gelmeyecek mi? Son düzenleme: 11 Ocak 2021
R6 maçı nasıl indirilir? | Technopat Sosyal Şöyle bir konu açmıştım. 5 Aralıkta gelecek denmişti ama gelmedi. Gelecek mi gelmeyecek mi?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 Gelmedi. Gelse bile sadece dereceli maçlara gelir. CS'de olduğu gibi. Nvidia ekran kartınız varsa Shadowplay açabilirsiniz.
Gelmedi. Gelse bile sadece dereceli maçlara gelir. CS'de olduğu gibi. Nvidia ekran kartınız varsa Shadowplay açabilirsiniz.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 mustaine dedi: Gelmedi. Gelse bile sadece dereceli maçlara gelir. CS'de olduğu gibi. Nvidia ekran kartınız varsa Shadowplay açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 5 Aralıkta gelecek diyen arkadaşın bilgisi yanlışmış o zaman.
mustaine dedi: Gelmedi. Gelse bile sadece dereceli maçlara gelir. CS'de olduğu gibi. Nvidia ekran kartınız varsa Shadowplay açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 5 Aralıkta gelecek diyen arkadaşın bilgisi yanlışmış o zaman.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 Azulaa dedi: 5 Aralıkta gelecek diyen arkadaşın bilgisi yanlışmış o zaman. Genişletmek için tıkla... Bu yıl gelirse gelir. Kaldı ki geleceğini sanmıyorum.
Azulaa dedi: 5 Aralıkta gelecek diyen arkadaşın bilgisi yanlışmış o zaman. Genişletmek için tıkla... Bu yıl gelirse gelir. Kaldı ki geleceğini sanmıyorum.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 11 Ocak 2021 #5 Azulaa dedi: 5 Aralıkta gelecek diyen arkadaşın bilgisi yanlışmış o zaman. Genişletmek için tıkla... O arkadaş modlardan biri idi. Sanırım yanlış bilgilendirme de bulunmuş . Year 6 ya çok az kaldı. Year 6'da gelir. Hala test server da çünkü.
Azulaa dedi: 5 Aralıkta gelecek diyen arkadaşın bilgisi yanlışmış o zaman. Genişletmek için tıkla... O arkadaş modlardan biri idi. Sanırım yanlış bilgilendirme de bulunmuş . Year 6 ya çok az kaldı. Year 6'da gelir. Hala test server da çünkü.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #6 Tek7HackDedi dedi: O arkadaş modlardan biri idi. Sanırım yanlış bilgilendirme de bulunmuş . Year 6 ya çok az kaldı. Year 6'da gelir. Hala test server da çünkü. Genişletmek için tıkla... Gelirse iyi olur. Gerçekten gerekli bir şey. Rocket League'de var mesela. Kaydediyorum maçı iyi anları veya kurtarışları izliyorum rahatlıkla.
Tek7HackDedi dedi: O arkadaş modlardan biri idi. Sanırım yanlış bilgilendirme de bulunmuş . Year 6 ya çok az kaldı. Year 6'da gelir. Hala test server da çünkü. Genişletmek için tıkla... Gelirse iyi olur. Gerçekten gerekli bir şey. Rocket League'de var mesela. Kaydediyorum maçı iyi anları veya kurtarışları izliyorum rahatlıkla.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #7 Bir de Rainbow'a "Reputation System" gelecekmiş Year 6'da. CS'deki Güven Faktörüyle aynı sistem.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #8 mustaine dedi: Bir de Rainbow'a "Reputation System" gelecekmiş Year 6'da. CS'deki Güven Faktörüyle aynı sistem. Genişletmek için tıkla... O ne demek oluyor?
mustaine dedi: Bir de Rainbow'a "Reputation System" gelecekmiş Year 6'da. CS'deki Güven Faktörüyle aynı sistem. Genişletmek için tıkla... O ne demek oluyor?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #9 Azulaa dedi: O ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... Güven faktörü düşük oyuncularla eşleşiyorsunuz. Mesela takım arkadaşınızı öldürdüğünüzde düşüyor. Toxic insanlarla oynuyorsunuz. Hileciler de gelebiliyor. Her raporda düşüyor.
Azulaa dedi: O ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... Güven faktörü düşük oyuncularla eşleşiyorsunuz. Mesela takım arkadaşınızı öldürdüğünüzde düşüyor. Toxic insanlarla oynuyorsunuz. Hileciler de gelebiliyor. Her raporda düşüyor.