3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 29 Ağustos 2023 #11 OyunMeraklısıErgen dedi: Hocam Ubisoft'tan oynuyorum güncellemeyi de yaptım. Genişletmek için tıkla... O zaman biraz bekleyin. Ben güncelleme geldiği anda indirip oyuna girdim.
OyunMeraklısıErgen dedi: Hocam Ubisoft'tan oynuyorum güncellemeyi de yaptım. Genişletmek için tıkla... O zaman biraz bekleyin. Ben güncelleme geldiği anda indirip oyuna girdim.
PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 29 Ağustos 2023 #12 OyunMeraklısıErgen dedi: Hocam şu an oyuna girdiğimde çevrımdışına atıyor sizde de öyle mi? Sunucu hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ubisoft server konusunda hep sıkıntılı bu gibi durumla daha çok karşılacaksın haberin olsun.
OyunMeraklısıErgen dedi: Hocam şu an oyuna girdiğimde çevrımdışına atıyor sizde de öyle mi? Sunucu hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ubisoft server konusunda hep sıkıntılı bu gibi durumla daha çok karşılacaksın haberin olsun.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 29 Ağustos 2023 #13 PCsi Olmayando dedi: Hocam Ubisoft server konusunda hep sıkıntılı bu gibi durumla daha çok karşılacaksın haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam şu an tam konu açıyordum Steam'de daha pahalı olduğu için eskiden Ubisoft'tan almıştım.
PCsi Olmayando dedi: Hocam Ubisoft server konusunda hep sıkıntılı bu gibi durumla daha çok karşılacaksın haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam şu an tam konu açıyordum Steam'de daha pahalı olduğu için eskiden Ubisoft'tan almıştım.
PCsi Olmayando Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 343 Yer Osmaniye 29 Ağustos 2023 #14 OyunMeraklısıErgen dedi: Teşekkürler hocam şu an tam konu açıyordum Steam'de daha pahalı olduğu için eskiden Ubisoft'tan almıştım. Genişletmek için tıkla... Aynı serverlara bağlanıyorlar Steam üzerinden de oynasanız aynısı olurdu anlayacağınız.
OyunMeraklısıErgen dedi: Teşekkürler hocam şu an tam konu açıyordum Steam'de daha pahalı olduğu için eskiden Ubisoft'tan almıştım. Genişletmek için tıkla... Aynı serverlara bağlanıyorlar Steam üzerinden de oynasanız aynısı olurdu anlayacağınız.
OyunMeraklısıErgen Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 691 30 Ağustos 2023 #15 PCsi Olmayando dedi: Aynı serverlara bağlanıyorlar Steam üzerinden de oynasanız aynısı olurdu anlayacağınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ace nasıl skinim varmışta nereden geldiyse açılır mı? Dosya Ekleri Screenshot_2.png 2,6 MB · Görüntüleme: 19
PCsi Olmayando dedi: Aynı serverlara bağlanıyorlar Steam üzerinden de oynasanız aynısı olurdu anlayacağınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ace nasıl skinim varmışta nereden geldiyse açılır mı?