R6 operatör önerisi

Arkadaşlar oyunda yeniyim hiçbir harita ve karakteri bilmiyorum neler yapmalıyım atak ve savunma için beşer basit karakter önerir misiniz? Oyunda paket ile almıştım atakta 17 savunmada 18 karakterim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Savunmada: Rook, Jager, Bandit, Kapkan, Mute, Lesion
Saldırıda: Yani bunda pek bir şey öneremiyorum sonucta bazı karakterler bazı maplerde veya complarda gerekiyor zor diyebileceğim bir karakterde yok şahsen ama kalkanlı karakterler ile başlama. Ama savunmada önerdiğim karakterler hem basit hem etkili.

Savunmada: Rook, jager, bandit, kapkan, mute, lesion.
Saldırıda: Yani bunda pek bir şey öneremiyorum sonucta bazı karakterler bazı maplerde veya complarda gerekiyor zor diyebileceğim bir karakterde yok şahsen ama kalkanlı karakterler ile başlama. Ama savunmada önerdiğim karakterler hem basit hem etkili.

Tamam teşekkürler.Onun dışında verebilceğiniz tavsiyeler veya kısa bir rehber var mı yt de maalesef video yok

Artık kimse rehber çekmiyor operatörlerin özelliklerini zaten oyun icinde video seklinde gosteriyorlar. Eğer mapleri öğrenmek için soruyorsanız izleyerek de anlaması zor oynamanız lazim Ark varsa onunla oynamak daha işe yarar. Yayıncı ve YouTuber olarak ReemBey oneririm.

Tamam teşekkürler.Onun dışında verebilceğiniz tavsiyeler veya kısa bir rehber var mı yt de maalesef video yok
ReemBey izleyebilirsin. Karakter olarak Defansta Rook, Jager, Kapkan, Frost, Tachanka önerebilirim. Silah kontrolleri daha kolay. Atakta iste Sledge, Buck gibi karakterler önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı