CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Merhaba dostlar, başlıkta belirtildiği gibi. Tek sorun bende mi var?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 11 Şubat 2021 #11 Niye herkes konu dışında her türlü yorumu yazmış? Ben şimdi denemek için girdim de bende de sorun var. Birkaç kez yaşamıştım bu tarz sorunlar. Genelde kısa zamanda çözülüyor. Artı 0 Eksi
Niye herkes konu dışında her türlü yorumu yazmış? Ben şimdi denemek için girdim de bende de sorun var. Birkaç kez yaşamıştım bu tarz sorunlar. Genelde kısa zamanda çözülüyor.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 11 Şubat 2021 #12 GerginGörünüşlüAdam dedi: Niye herkes konu dışında her türlü yorumu yazmış? Ben şimdi denemek için girdim de bende de sorun var. Birkaç kez yaşamıştım bu tarz sorunlar. Genelde kısa zamanda çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş yazmış zaten cevabı daha ne yazalım ? Burkinyo dedi: Daha 19 saat filan oynayabildim ama şu ana kadar sevmediğim tek bir şey oldu o da maça gelen mallar, adamla 1v1 kalmışım bi adam mikrofonu açmış şarkı söylüyor Genişletmek için tıkla... O Toxicler her oyunda var. Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: Niye herkes konu dışında her türlü yorumu yazmış? Ben şimdi denemek için girdim de bende de sorun var. Birkaç kez yaşamıştım bu tarz sorunlar. Genelde kısa zamanda çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş yazmış zaten cevabı daha ne yazalım ? Burkinyo dedi: Daha 19 saat filan oynayabildim ama şu ana kadar sevmediğim tek bir şey oldu o da maça gelen mallar, adamla 1v1 kalmışım bi adam mikrofonu açmış şarkı söylüyor Genişletmek için tıkla... O Toxicler her oyunda var.