Bestespiller Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2017 #1 Oyunda arkadaşlarımın lobisine girmeye çalıştığımda veya onlar benim lobime girmeye çalıştığında başlıkta yazan hatayı alıyorum. Pek çok çözüm denedim. Lakin bir sonuç bulamadım. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2017
Oyunda arkadaşlarımın lobisine girmeye çalıştığımda veya onlar benim lobime girmeye çalıştığında başlıkta yazan hatayı alıyorum. Pek çok çözüm denedim. Lakin bir sonuç bulamadım. Ne yapabilirim?
murat988 Kilopat Katılım 30 Aralık 2015 Mesajlar 256 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #2 Bir bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bir bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Bestespiller Hectopat Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2017 #3 murat988 dedi: Bir bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok ne yazık ki işe yaramadı ama yine de sağolun. Artı 0 Eksi
murat988 dedi: Bir bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok ne yazık ki işe yaramadı ama yine de sağolun.