Sound Track Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 708 Yer Almanya Hamm 21 Mart 2021 #1 Arkadaşlar sabah R6 indirdim. Oyunda ölüm maçı olduğunu bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gördüm. Oyunda yarım saat aradım ama ölüm maçını bulamadım. Acaba oyundan mı kaldırıldı? Ölüm maçına nasıl girebilirim?
Arkadaşlar sabah R6 indirdim. Oyunda ölüm maçı olduğunu bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gördüm. Oyunda yarım saat aradım ama ölüm maçını bulamadım. Acaba oyundan mı kaldırıldı? Ölüm maçına nasıl girebilirim?
E Ekrem taha Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 787 Çözümler 2 21 Mart 2021 #2 Hiko Baba dedi: Arkadaşlar sabah R6 indirdim. Oyunda ölüm maçı olduğunu bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gördüm. Oyunda yarım saat aradım ama ölüm maçını bulamadım. Acaba oyundan mı kaldırıldı? Ölüm maçına nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Cadılar bayramında gelen özel bir etkinlikti yanlış hatırlamıyorsam.
Hiko Baba dedi: Arkadaşlar sabah R6 indirdim. Oyunda ölüm maçı olduğunu bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda gördüm. Oyunda yarım saat aradım ama ölüm maçını bulamadım. Acaba oyundan mı kaldırıldı? Ölüm maçına nasıl girebilirim? Genişletmek için tıkla... Cadılar bayramında gelen özel bir etkinlikti yanlış hatırlamıyorsam.
EldritchShine Kilopat Katılım 1 Mart 2014 Mesajlar 54 21 Mart 2021 #3 Geçici olarak eklenen bir mod idi. Kaldırıldı. Ara sıra buna benzer etkinlikler geliyor. Oyunda bulunan bir ölüm maçı modu yok.
Geçici olarak eklenen bir mod idi. Kaldırıldı. Ara sıra buna benzer etkinlikler geliyor. Oyunda bulunan bir ölüm maçı modu yok.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 21 Mart 2021 #4 Arada sırada geliyor hocam, şimdilik yok.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 21 Mart 2021 #5 Kaldırıldı hocam. Siz yeniyseniz Yeni Gelen oyun modunu oynayın. Modun adı Yeni Gelen, karıştırmayın.
Kaldırıldı hocam. Siz yeniyseniz Yeni Gelen oyun modunu oynayın. Modun adı Yeni Gelen, karıştırmayın.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 21 Mart 2021 #6 Süresi bitti bu modun.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 Bazen o tür etkinlikler oluyor. Ama o etkinlik kaldırıldı.
yasirayhan1453 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 113 21 Mart 2021 #8 Kaldırıldı hocam o etkinlik.