R6'dan boşu boşuna ban yedim

Quarizmann

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, iyi akşamlar. Az önce arkadaşımla bir dereceli maça girdik ve kazanıp çıktık. Çıktığımızda ikimiz de "maçı terk etme" sebebinden ban yedik. Maçı terk etmedik bile yani burada bir bug söz konusu. Biraz araştırıyım dedim ve aynı sorundan 5 yıl önce, evet 5 yıl önce bir yabancı da çekmiş. Az önce Ubisoft Connect'ten bir bug Feedback'i gönderdim.
Evet bu da bir manada şikayet gönderisi arkadaşlar. Banımı açarlar mı? Bir de başka yapabileceğim bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden aynı sebepten ban yemediyseniz 1 saat atmış olması lazım. Ban süresi bitince açılacaktır. Maç bitiminde son ekranı görmeden çıktınız mı?

Eğer ticket açtıysanız yapacak başka bir şey yok gibi. Hata sonucu oluşmuşsa banınız açılacaktır.

Önceden aynı sebepten ban yemediyseniz 1 saat atmış olması lazım. Ban süresi bitince açılacaktır. Maç bitiminde son ekranı görmeden çıktınız mı?
Benim internet kötü olduğundan oyundan birkaç defa attı ondan öyle oldu.

Eğer ticket açtıysanız yapacak başka bir şey yok gibi. Hata sonucu oluşmuşsa banınız açılacaktır.
İnşallah oluşur reis. İkişer ikişer toplam 4 gün ban yemiştim internetten dolayı atıldığım için. Şimdi oynadım rütbe atladım oyundan banladı yine delirecem :D

Son düzenleme:
@Quarizmann, şimdiki banlanmanızın sebebi AFK atmanız mı? Onu anlayamadım. Eğer AFK attıysanız aldığınız ban normal.

@Quarizmann, şimdiki banlanmanızın sebebi AFK atmanız mı? Onu anlayamadım. Eğer AFK attıysanız aldığınız ban normal.
Hayır reis. Önceki banlarimin sebebi internet bağlantısı yüzünden atılmakti. Bu sefer arkadaşla dereceli girdik, maçı kazandık ve çıktığımızda ikimiz de ban yedik. Bug yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı