Rehber R6S Oynayışlara Göre Saldırı Operatörleri

Rainbow Six Siege. Oyunun orijinal adı.

Hayır.

Gridlock hitbox çok büyük değil mi? Yeni başlayan birisi için zor olabilir. Ama Açe işi mantıklı.
Gridlock oyundaki en zırhlı karakterlerden biri, headshot yemediği sürece 1v1'lerde kaybetmesi çok zor ve elindeki LMG duvarları çok rahat kırıyor.
Hocam hayır derken :D. Anlamadım başlamak iyi bir fikir mi kötü bir fikir mi ?:D.
Çok iyi fikir tek sorunu Avrupa 1'de akşamüstü çok hileci gelebiliyor. Toxic insanlarla karşılaşmanız ise zor All Chat'i kapalı oynamanızı öneririm.
 
Montagne ile Clutch atıyorum çok kolay oynaması bir de onla 1V1'de defuse yapıyosanız maçı aldınız. Fuzei patlatmak ve gadget yok etmek için kullanabilirsiniz ama caverialara karşı dikkat!
 
Oyuna kaç tane arkadaşımı başlattım ve neredeyse hepsi 1000+ saati geçtiler. Hâlâ da yeni başlayan ve oyunu öğrettiğim arkadaşlarım var. Resmen yeni gelenlere koçluk yapıyorum :). 1-2 istisna dışında hepsine Deluxe Edition ile gelen Frost-Jackal ikilisini önerdim.
Oyuna yeni başlayacaksanız ve yanınızda aşırı bilgili biri yoksa 20 seviyeye kadar falan Newcomer oynayın derim. Orada da sürekli Frost-Jackal oynayarak karakterleri ve oradaki haritaları öğrenin. Ardından Quick Match'te başka karakterler deneyip diğer haritaları öğrenebilirsiniz.
1-2 istisnaya gelince, o arkadaşlardan biri Overwatch'ta Reinhardt main idi, Montagne başlattım. Diğeriyle de internet kafede sürekli oynardık, Pulse ve Thermite oynardı sürekli, onlarla devam etti.
Type 86 nerfinden sonra hibanadan soğudum ya :(
89'dan 86'ya mı düşürmüşler ismini :D?
 

Geri
Yukarı