R6s oyun arkadaşı

u_888

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 An16-41
-Rtx4060
-Ryzen 7 7840hs
-16gb ram ddr5
-512gb+1tb ssd
Merhaba iş çıkışı eve dönünce genellikle tek başıma r6s giriyorum. Normalde bir arkadaşımla girerdim ama şu an laptopu yanında değil diye giremiyor. Oyunda çok iyi değilim ama çok da kötü değilim. Sadece uzun süredir oynamadım diye bir tık kötüye kaymış olabilirim. Yaşım 18. Discord U_888 girmek isteyenler ekleyebilir. Biraz derecesiz oynayıp alıştıktan sonra rankta kasabiliriz.

Merhaba iş çıkışı eve dönünce genellikle tek başıma r6s giriyorum. Normalde bir arkadaşımla girerdim ama şu an laptopu yanında değil diye giremiyor. Oyunda çok iyi değilim ama çok da kötü değilim. Sadece uzun süredir oynamadım diye bir tık kötüye kaymış olabilirim. Yaşım 18. Discord U_888 girmek isteyenler ekleyebilir. Biraz derecesiz oynayıp alıştıktan sonra rankta kasabiliriz.
r6s Rainbow six mi hocam?

Oynarız dicektimde yaşınız benden büyükmüş.Kendimden büyüklerle oynarken kötü hissediyorum üstteki arkadaşında dediği gibi r6 tr discord sunucusuna girebilirsiniz.
Yaş çok sorun değil açıkcası. 15 civarı ise dert etme bile daha küçüksende çok sorun olmaz benlik.
R6s Türkiye Discord adresine dahil olabilirsin.
Olduğunu bilmiyordum oraya bakacağım.

Yaş 16 daha doğrusu giricm az kaldı.
Hocam hiç sorun değil benim için eklerseniz girebiliriz. Dc topluluğuna az çok baktımda genel olarak sağlam şekilde rank kasan kişiler arıyorlar. Ben daha çok iş üstğne eğlenelim diye arıyorum ama genede orayıda deneyeceğim.

Aktif olarak zaman buldukça oynuyorum. Her akşam giremesem de, müsait zamanlarda eşlik edebilirim. Ekledim Discord'dan.

Geri
Yukarı