R7 1700- GTX 1060 vs R5 1600 GTX 1070

Rhulkinator

Kilopat
Daha fazla  
Bu iki kombinasyon arasında kaldım. İki şekilde de diğer parçalarla birlikte bütçem aynı kalıyor.Oynadığım oyunlar genelde PUBG, CSGO, Battlefield 1 oluyor. 1080p çözünürlüklü 144 Hz bir monitörle beraber kullanmak için hangisi uygundur sizce? Forumda okuduğum kadarıyla 1070, 2k monitörler için uygunmuş. Bende monitöre maximum 1200 TL civarı bir bütçe ayırabildim.Gereksiz para vermek istemiyorum. R7 1700 ve GTX 1060 alsam 4-5 sene sonra ekran kartını değiştirdiğimde R7 1700 o ekran kartını besleyebilir mi? İleriye dönük olarak hangisini tavsiye edersiniz? Tavsiyeleriniz için teşekkürler. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 1600 günümüzdeki her seviye ekran kartı için yeterli bir işlemci. Ben olsam performansa direk etkisi olacağından GTX 1070 tercih ederdim. R5 1600 uzun bir süre dar-boğaz yapmayacak bir işlemci.

Peki ben 1070 ekran kartlı kasa topladım ama monitörüm sıradan bir monitör full hd o zaman performans düşüşü mü yaşarım ne fark olur ?

Bazı oyunlarda monitörün ekran kartının performansını kısıtlar. Yani dar boğaz yaşarsın. Bu durum yüksek grafikli ekran kartını zorlayacak oyunlar çıkana dek devam eder.

Peki 1070 ryzen 5 için en ucuz olacak şekilde bir monitör alacak olsam ne kadara gelir önerebileceğiniz bir monitör var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…