- Makaleler
- 4
Termal macun cepte. 5 gündür bekliyorum, yarın gelecek.Fanın hızı bir nebze daha hızlanacak hafif etkisi olur ama asıl etki termal macunda olur.
Başka fan ayarı arttırma yöntemi var mı?
Termal macun cepte. 5 gündür bekliyorum, yarın gelecek.Fanın hızı bir nebze daha hızlanacak hafif etkisi olur ama asıl etki termal macunda olur.
Eminim işlemci veya ekran kartı ayrı termal macun yoktur. Hepsi aynı.Yaptım, ne işe yarayacak?
Emin misiniz?
Şu an yüzümü öyle güldürdün ki. Yarın kesin geliyor, bir daha bu kadar beklemeyi çekemezdim.
Biri farklı demişti bir forumda kafam o karıştırdı. Sürmek çok zor mudur? İşlemciye sürmek kadar zor mudur?Eminim işlemci veya ekran kartı ayrı termal macun yoktur. Hepsi aynı.
Kolay. Üstündeki fanı veya bloğu sökün sonra süreceksiniz.Biri farklı demişti bir forumda kafam o karıştırdı. Sürmek çok zor mudur? İşlemciye sürmek kadar zor mudur?
Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur?Kolay. Üstündeki fanı veya bloğu sökün sonra süreceksiniz.
Başka yöntem yok zaten onu 100 yapınca fullde çalısıyor fan.Termal macun cepte. 5 gündür bekliyorum, yarın gelecek.
Başka fan ayarı arttırma yöntemi var mı?
Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur?
Bir video izledim. Adam bütün vidaları söktü, ekran kartını kaldırdı. O kadar zor mudur?
O'nun modeli farklı senin ki farklı. Senin ki tek fan incecik blok var.(Tabii markası Sapphire ise.)
Yok hocam. Benim kartım https://www.hepsiburada.com/asus-am...O3f1HATKWiLwI1KqhPN5bbaP34h4vD3BoCGmQQAvD_BwEO kart ile sizinki bir mi? Eminim hiç zorlanmazsınız. İsterseniz internete ''R7 240 temizleme'' yazabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.