i5 760 almayı düşünüyorum anakartım ise asus p7h55m-lxAnakart modeliniz ve bütçeniz?
aralarında pek bir fark yok ise i5 760 tercih ederim çünkü aliexpresse çok güvenemiyorumEğer anakartınıza uygun modlu BIOS varsa X3440 alabilirsin. Eğer aliexpresse güvenmiyorsanız i5 760 alabilirsiniz.
Bir tane sorum daha var. Ekran kartımın tam modeli nedir acaba?Eğer anakartınıza uygun modlu BIOS varsa X3440 alabilirsin. Eğer aliexpresse güvenmiyorsanız i5 760 alabilirsiniz.
Çekirdek farkı var. İşlemci isteyen oyunlarda performans farkı olur. Ama i5 760 ta alınabilir.aralarında pek bir fark yok ise i5 760 tercih ederim çünkü aliexpresse çok güvenemiyorum
Tahminime göre r7 240.Bir tane sorum daha var. Ekran kartımın tam modeli nedir acaba?
Yardımlarınız içi teşekkürlerÇekirdek farkı var. İşlemci isteyen oyunlarda performans farkı olur. Ama i5 760 ta alınabilir.
Tahminime göre r7 240.
i5 760 almayı düşünüyorum anakartım ise ASUS P7H55M-LX
Kanka baktığımda bu konuya herkes bazen windowsun açıldığını bazense windows gelme ekranında donduğunu söylemiş. O yüzden tercih etmeyeceğim.Bende ayni sistemi kullanıyorum işlemci olarak Xeon X3440 öneririm R7 240'la uyumlu çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.