R7 200 Series sürücüsü güncellenmeli mi?

Envfedaisi

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana Donanım

İşlemci: İntel Core İ7-6700 CPU, 3,4 GHz
Ram: 16,3GB
Disk: HDD 1 TB
İşletim Sist. : Windows 10, 64 bit
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series(Görüntü Belleği:4GB)
Monitör: 1920 x 1080, 59,750 Hz. (60'da oluyor)

Yardımcı Donanım:
Mouse: Everest SM-353B Usb
Klavye: NUO KYT-790(Lanetli klavye asla önermem)
Hoparlör: Kerasus markası modelini bilmiyorum.(çok ucuz ve kulaklık hissiyatı veriyor öneririm.)
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
HDD 1 TB
Ekran kartı
AMD Radeon R7 200 Series
İşlemci
İ7
Bilgisayar bayağı bir eski ancak gayet güzel parçalara sahip. Fakat ara sıra ve son zamanlarda biraz daha yoğun olmak üzere garip hatalar alıyorum, mesela geçen çok PNG'nin bulunduğu ve bayağı uzun zamandır açılmamış bir dosyayı inceleyim dedim, Chrome'da yeni sekme yanıt vermiyor, başlat menüsü açılmıyor falan filan. Sesi fn+f3/f2 kombinasyonlarıyla ayarlarken iki kez yine aynı sorunla karşılaştım, bilgisayarı kapayıp yeniden açılınca düzeliyor ve bir AMD System unexcepted error hata bildirimi alıyordum. Daha demin ise CAT Goes Fishing(helal, Steam'den) oyununu oynarken yine aynı tarz bir hatayla karşılaştım, fakat ondan çok daha büyük oyunları oynarken böyle hatalarla karşılaşmadım.

Driverın eskiliğinden olduğunu düşünüyorum fakat daha önce hiç güncellemedim ve mavi ekran sorunlarıyla karşılaşanlar olmuş, sistemim altta yazdım gayet iyi, driverı güncellersem bir sorunla karşılaşır mıyım ve bu System unexcepted error hataları düzelir mi? Bir de driverın AMD Radeon R7 200 Series için hangi modelini önerirsiniz?

Ayrıca belirtmek isterim virüs tarzı bir sıkıntım yok, sadece bu tarz hatalar alıyorum onun dışında başka bir sorun oluşmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

DDU ile eski sürücüyü ilip yenisini yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…