R7 240 1 GB için en iyi overclock değerleri

Daha fazla  
Merhabalar, sistemimde MSI R7 240 1 GB modeli bulunmakta. Ben bu ekran kartına 2 gün önce 10'ar 10'ar giderek sıkıntısız bir şekilde en son değerlere ulaştım resimdeki gibi.

Adsız.png

Sonra Furmark testine girdim hiçbir sorun olmadı sıkıntısız bitirdi. Sonra CS:GO'ya girdim, yaklaşık 3-4 dakika sonra oyun dondu ve sonra PC yeniden başladı, sonrasında ise yaptığım ekran kartı ayarlarına baktım ayarlar sıfırlanmış. Sonradan GPU Clock kısmını 850 MHz yaptım ve Memory Clock kısmını yine 1000 MHz yaptım ve uygula dedim. Furmark testine girdim hiçbir sorun olmadı, CS:GO'ya girdim hiçbir sorun olmadı, PUBG Lite'da ise ara sıra ufak droplar oluyordu. Bugün ise Call of Duty 2 oyununa girdim baya bir oynadım yaklaşık 5-6 saat, hiçbir sorun olmadı fakat birden oyun dondu ve PC yeniden başladı, sonrasında yine ekran kartı ayarlarına baktım yine sıfırlanmış. Acaba buradaki sorun nedir? Neden böyle sorunlar oluyor?

Bu ekran kartı için en iyi overclock değerleri nedir?

Sistemim:
  • Gigabyte GA-G31M-ES2L (rev. 1.x)
  • Intel Core 2 Duro E7400
  • 4 GB DDR2 RAM
  • MSI R7 240 1 GB

Ekran kartı default ayarları:

Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner'la 900-1000 yaptım daha ileri gidemiyorum gitmek istiyorum ama ilerisi yok.
Asus'un programıyla da denedim.
Sapphire'in programıyla da denedim geçemiyorum 900 ile 1000'i.
Voltaj falan da vermedim.

Bendeki de Sapphire'in R7 240'ı 2 GB olan.

MSI Afterburner'la 900-1000 yaptım daha ileri gidemiyorum gitmek istiyorum ama ilerisi yok.

Bios mod hakkında araştır daha fazla yukarı çıkarsın bu kartın bios mod videoları vardı araştır.

Sizde benimki gibi sorunlar oluyor muydu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı