R7 240 2. el ekran kartı nasıl satılır?

Yer
İstanbul
Elimde eskiden kullanmış olduğum R7 240 kart var. Bu kartı nasıl satabilirim? Şu an aile evinde yaşadığımdan dolayı ne yazık ki alacak kişiyi eve alıp test ettirmesine izin vermiyor maalesef bizimkiler. Bu konuda bir tavsiyeniz var mıdır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sattığım kişi test etmek isterse nasıl ettirebilirim hocam bir öneriniz var mı?

Hocam aşırı ısrar ederse bilgisayarcıya götürmeyi teklif edin, ama bununla uğraşmak istemiyorsanız benchmark testi falan mıydı neydi onu yapıp sıcaklık değerlerini atın.(bilgisayarcıya götürmeyi teklif ettiğinizde sağlam olduğunu anlar zaten.)

Hocam aşırı ısrar ederse bilgisayarcıya götürmeyi teklif edin, ama bununla uğraşmak istemiyorsanız benchmark testi falan mıydı neydi onu yapıp sıcaklık değerlerini atın.(bilgisayarcıya götürmeyi teklif ettiğinizde sağlam olduğunu anlar zaten.)
Gayet mantıklı bir öneri hocam, hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim öneri için sağ olun.

Hocam rahatsız ediyorum fakat önerdiğiniz bir benchmark uygulaması var mı? Furmark'ı felan biliyorum ben sadece.

Son düzenleme:
Gayet mantıklı bir öneri hocam, hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim öneri için sağ olun.

Hocam rahatsız ediyorum fakat önerdiğiniz bir benchmark uygulaması var mı? FurMark'ı falan biliyorum ben sadece.

10 dakika FurMark yapıp ekran görüntüsü alın siz yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı