R7 240 2G - 4 GB RAM sisteme 4 GB RAM daha eklenirse performans artar mı?

fetihh16

Centipat
R7 240 2 GB, Q8300 4 GB RAM var. Valorant'ta 40-80 FPS alıyorum arada drop da giriyor. 4 GB RAM alsam ne kadar etki eder oyuna? En azından akıcı oynatır mı?

Artacaktır dual Chanel yaparsanız.

CPU-Z indirip memory ve spd kısımlarının fotosunu atmanız lazım.

Yanlış bilgi
Aynı marka aynı MHz RAM'den bir 4'lük daha tak diyeceğim ama LGA775 anakarta 8 GB RAM nasıl takacaksın? LGA775 maksimum 4 GB destekler. Slotların ikisi de doludur muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı marka aynı MHz RAM'den bir 4'lük daha tak diyeceğim ama LGA775 anakarta 8 GB RAM nasıl takacaksın? LGA775 maksimum 4 GB destekler. Slotların ikisi de doludur muhtemelen.

Yanlış bilgi bu.
BIOS güncellemesiyle 8 GB RAM desteği var LGA775 soket anakartların.

Yanlış bilgi bu.
BIOS güncellemesiyle 8 GB RAM desteği var LGA775 soket anakartların.

Şimdi baktım da evet hocam anakart DDR2 ise 2+2 toplam 4 GB, eğer anakart DDR3 ise 4+4 toplam 8 GB yapılabilir. Arkadaşta hangisi var bakmak lazım eğer kendisindeki DDR3 ise yapabilir.

2008 ve 2009'un işlemcisi değil mi bu?

Evet bayağı eski işlemci

Pentium 4 kullanmıştım 2009 da malum 1 çekirdek.
FIFA 07 ilk bu işlemciyle beraber oynamıştım.
Stok fan ile mi kullanıyorsunuz?

Evet stok fan bilgisar bayağı kötü

Nasıl 8 GB RAM destekliyor diye biliyorum bakmıştım ve aldığım kişide öyle demişti

Şimdi baktım da evet hocam anakart DDR2 ise 2+2 toplam 4 GB, eğer anakart DDR3 ise 4+4 toplam 8 GB yapılabilir. Arkadaşta hangisi var bakmak lazım eğer kendisindeki DDR3 ise yapabilir.

Anakart DDR3 2+2 var ben 4+4 alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…