R7 240 4 GB alınır mı?

Bütçe
1000 TL

Furkannn_39

Hectopat
Daha fazla  
Tekrardan selam. 1000 liralık bir bütçem var ve başlıktaki ekran kartını beğendim i3 sistem 6 GB RAM, GTA 5 Valorant falan oynamak istiyorum. sizce kaldırır mı veya alınır mı? Ya da GTA 5 kaldırabilecek ( benim sistemimde ) ekran kartı önerir misiniz? İyi akşamlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı alırken ilk bakılması gereken şey kesinlikle Vram veya bit değeri değildir. Önce GPU'ya bakılması lazım. Ekran kartı alırken Youtube'dan testlere bakın.

R7 240 4 GB kesinlikle alınmaz. Gt 1030 GDDR5 bulmaya çalışın.

Tekrardan selam. 1000 liralık bir bütçem var ve başlıktaki ekran kartını beğendim i3 sistem 6 GB RAM, GTA 5 Valorant falan oynamak istiyorum. sizce kaldırır mı veya alınır mı? Ya da GTA 5 kaldırabilecek ( benim sistemimde ) ekran kartı önerir misiniz? İyi akşamlar!
GTX 750 bulabilirsin.

Tekrardan selam. 1000 liralık bir bütçem var ve başlıktaki ekran kartını beğendim i3 sistem 6 GB RAM, GTA 5 Valorant falan oynamak istiyorum. Sizce kaldırır mı veya alınır mı? Ya da GTA 5 kaldırabilecek ( benim sistemimde ) ekran kartı önerir misiniz? İyi akşamlar!

Kesinlikle alınmaz şu an kullandığım HD 7850 ekran kartım 2 GB ama 500e katlar R7 240'ı sıfır alacaksanız GT 1030 ama ben size 2.el tavsiye ederim 7850 GTX 660 gibi güçlü kartlar var bu fiyata.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı