Çözüldü R7 240 bulanıklık

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sayslowman

Decapat
Katılım
12 Haziran 2020
Mesajlar
426
Çözümler
6
Arkadaşlar iyi günler. Dün aynı konudan açmıştım konu sonundada bulanıklık sorununun Google'den olduğunu söylemiştim. Ama fark ettiğime göre yani mesela AMD Radeon ayarlarını açıyorum ve açarken küçük ekrandan tam ekran yaparken bazı yazılarda gene bulanıklık oluyor. Bu sorunla eski ekran kartımda karşılaşmıştım ama bu ekran kartına yaptığım ayarlardan kaynaklıydı. Ama ben bu ekran kartına ayar yapmadımki. Ekran kartları kısmından e-sports ayarlarını seçtim. Ekran kartı eski değil şubatta aldım. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bu sorunla 2 gündür karşılaşıyorum. Mesela Google'den video izlerken renk ayarlarından canlı yaptığımda yayıncının yüzü beyaza boyanmış gibi oluyor ve video siyahlaşıyor ardından hata veriyor. Şimdiden yardımlarını için teşekkürler. Ne yapmalıyım?
 
Çözüm
PC'de değilim hocam. Geçince bakabilirim.

Sorun değil hocam.

Sorun değil hocam.

Hocam bundan kaynaklı olabilir mi?
Ben devre dışı bırakmıştım bunu farklı bir nedenden dolayı.
Hocam AMD Radeon açılırken dediğim gibi "ara" kısmı bulanık şekilde oluyor ama sonra düzeliyor. Galiba fazla takmamak gerekiyor ya. Siz olsanız ne yapardınız?
@Yener K.

Hocam sorun Google alakalıymış, çözdüm. Teşekkürler cevaplarınız için. Bu arada güncel sürücü sorun yaratıyor diye eski sürücü kullanıyorum, bu performans kaybı yaratır mı? (1-2 FPS sorun değil.)

resim_2021-04-11_153510.png
Hocam, tarayıcı üzerinden donanım hızlandırma ayarlarını değiştirip deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam bir tek Chrome'la alakalı değilki. AMD Radeon ayarları ile de örnek verdim. Açılırken ilk başta küçük pencere açılıyor ve orada arama kısmı var o "ara" kelimesi bulanık gözüküyor 1,2 saniye.
 
Anladım hocam. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, linkteki 20.11.2 olan WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.
 
Anladım hocam. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, linkteki 20.11.2 olan WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.

Hocam maalesef bu sürücü sorunlu. Ben bu sürücüyü ilk çıktığında indirmiştim ve "sürücü zaman aşımı yaşıyor" diye hata almıştım. Sonra eski sürücüyü kurmuştum.
 
Anladım hocam. Kendim RX 470 ile hala 20.9.1 olan WHQL sürücüyü kullanıyorum. Attığım sürücü WHQL aldığı için tavsiye ettim. 20.9.1 de kullanabilirsiniz.
 
Anladım hocam. Kendim RX 470 ile hala 20.9.1 olan WHQL sürücüyü kullanıyorum. Attığım sürücü WHQL aldığı için tavsiye ettim. 20.9.1 de kullanabilirsiniz.

Hocam peki başka çözüm yok mu? Yani neden durduk yere böyle şeyler oluyor bilmiyorum. Ekran kartı orijinal yani oyun deneyimleri vs.
 
Deneyerek bulunabilir hocam. Farklı kablo ile de deneyin.
 
Hocam bilgsisayarı yeniden başlatıp yine AMD Radeon'u baştan açtım yazı bulanıklaşmadı. Siz ne düşünüyorsunuz?

İkinci olarak da son kez kontrol edeceğim hocam. Elraen in altf4 3.bölüm videosu yazın çıkar. Orada sağ alttaki sub kısmı sizde de böyle mi gözüküyor. Eğer daha canlı gözüküyorsa bir sorun vardır ekran kartında. Yalnız ekranı büyütmeden çekin.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2021-04-11_152003.png
    resim_2021-04-11_152003.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 24
PC'de değilim hocam. Geçince bakabilirim.
 

Geri
Yukarı