Çözüldü R7 240 ekran kartı gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Manyah

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ekran kartım gözükmüyor denetim masasında ise açıp baktığımda şöyle bir yazı çıkıyor: Windows bu aygıt için gereken sürücülerin dijital imzasını doğrulayamıyor. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği hatalı imzalanmış veya bozuk bir dosya veya bilinmeyen bir kaynaktan gelen kötü niyetli bir yazılım yüklemiş olabilir. (kod 52). Ne anlama geldiğini bilen varsa yazabilir mi? Ekran kartım mı bozuldu acaba?

Çözüm
Arkadaşlar PC açılırken dıt dıt ses geliyordu ve açıldıktan sonra RAM'im 8 yerine 4 gözüküyordu RAM'in birini söktüm 4 GB olarak devam ediyorum ve ekran kartı sorunu çözüldü. RAM kaynaklı sanırsam RAM'in birisi arızalı. @Gapirkont @imbaran @ReloadingData

DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kur. Yine bu hatayı alırsan soğuk su içmen gerekir.

DDU ile sürücüyü temiz bir şekilde kaldırıp tekrar kurmayı dener misiniz?

Arkadaşlar PC açılırken dıt dıt ses geliyordu ve açıldıktan sonra RAM'im 8 yerine 4 gözüküyordu RAM'in birini söktüm 4 GB olarak devam ediyorum ve ekran kartı sorunu çözüldü. RAM kaynaklı sanırsam RAM'in birisi arızalı. @Gapirkont @imbaran @ReloadingData

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…