R7 240 frekans arttırırken arıza verdi

Deneyin ama daha önce yaptınız mı nasıl yapacaksınız ve çalışma ihtimali%17

Hocam bu değerleri neye göre veriyorsunuz? %8, %17, eski kartlar 3 sene sonra arızalanıyor falan? Öyle bir şey yok kullanıcısına bağlı olarak 10 yıl bile kullanılabilir kartlar.

@Yanlız adam hocam kart daha çalışıyor görünüşe göre ama görüntüde bozukluk var

Hocam sanırım masaüstüne kadar görüntü vermiyormuş ancak bir deneyin eğer masaüstünü açmayı başarabilirseniz ayarları sıfırlayın.
 
Birçok kart denendi beyefendi keyfe göre yazmıyoruz. Forum şikayet dolu 600 üzeri mesaj yazmışsınız. Ama önyargınız yine aynı üzüldüm.

Anlamadım? 600 üzeri mesaj yazmam ne alaka, ön yargı ne alaka? Neye karşı önyargılıyım? Saçma sapan %8, %17 gibi değerler veriyorsunuz, neye dayanarak bu % oranlarını veriyorsunuz? Eski kartların 3 sene sonra arızalandığını söylemişsiniz. Yaklaşık 6 yıl kadar önce 750 Ti ekran kartı satın aldık, 2 yıl kadar sistemde aktif olarak kullanıldı ve arkadaşıma sattım. Hala da kullanıyor sıkıntısız bir şekilde. 750 Ti da eski bir kart, bu kadar net konuştuğunuza göre 3 sene sonra bozulması gerekirdi değil mi?
 
Sen yazma kardeşim cezayedim senin yüzünden bilmeden arastırmadan yazma lütfen.

Bu A1 türkçeniz ile ceza yemeniz gayet normal, "yanlız adam". Sizin araştırdığınız bir kaynak varsa lütfen atın, biz de bilgilenelim. Kafanıza göre %'lik değerler verip kartlara ömür biçince bilgili olduğunuzu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Araştırıp bir şeyleri öğrenmesi, kafasına göre yorum yapmaması gereken kişi ortada diye düşünüyorum.
 
@Gapirkont hocam teknik servise götürdüm ve ben o riski alamam diyerek geri verdi kartı, düzelme ihtimali çok düşükmüş, zaten eve gelip sisteme taktım ve ortalama 2.5 saat sonra görüntü vermeyi tamamen kesti, şuan sadece birkaç nokta var ekranda, bende eski geforce 9500gt ekran kartımı taktım mecburen
 
@Gapirkont hocam teknik servise götürdüm ve ben o riski alamam diyerek geri verdi kartı, düzelme ihtimali çok düşükmüş, zaten eve gelip sisteme taktım ve ortalama 2.5 saat sonra görüntü vermeyi tamamen kesti, şu an sadece birkaç nokta var ekranda, bende eski GeForce 9500GT ekran kartımı taktım mecburen

Geçmiş olsun hocam. Neyin riskini alamazmış onu anlamadım? Kart zaten bozuk. Keşke biliyorsa tamir etmeyi deneseymiş.
 

Geri
Yukarı