R7 240 - i5 3470 sistem kaldırabileceği oyunlarda bile çöküyor

özgürrrrv

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yan bir sistemim var oburune bir şey olursa yenisini alana kadar kullanacagım bir bilgisayarım olsun diye bır sistem topladım. Fakat sistem düşük oyunlarda bile çöküyor oyundan atıyor. Eskiden bu hatalar olmuyordu, bilgisayar malzemeleri biraz eski fakat o sistemin kaldırabileceği oyunlarda bile çöküyor.
Sistem ozellikleri:
Ekran kartı: R7 240.
İşlemci: i5 3470.
PSU: 250W.
RAM: 16 GB.
Anakart: H61 fhl.

Zaten pek kullanmıyorum. Obur sıstemle oynuyorum fakat tanıdıgım kısılerde de R7 240 var ve bu sorunu yasamıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yan bir sistemim var oburune bir şey olursa yenisini alana kadar kullanacagım bir bilgisayarım olsun diye bır sistem topladım. Fakat sistem düşük oyunlarda bile çöküyor oyundan atıyor. Eskiden bu hatalar olmuyordu, bilgisayar malzemeleri biraz eski fakat o sistemin kaldırabileceği oyunlarda bile çöküyor.
Sistem ozellikleri:

Arkadaşım R7 240 ve 2. nesil bir i5 ile ETS 2 bile oynayabiliyor bence sürücüleri kontrol edin sorun çözülmezse format atın.

Sistem ozellikleri:
reis nasıl desem bu sistem sadece ram açısından iyi ancak yani kaldırabileceği oyunlarda atması da çok garip bir mevzu gereksiz dosyaları ssdden silin performansı en üst düzeye çıkaracak şeyler yapın sorununuz devam ederse chat gptye anlatın size uygun cmd ye yazabileceğiniz kod ve tavsiyeler verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı