R7 240 kaç sene idare eder?

2000TL civarı bütçeyle bir sistem toplayacağım (sistem toplama tavsiyesi istemiyorum şuan). 2000TL bütçe olunca eli yüzü düzgün bir ekran kartı alamıyoruz bende daha sonra alırım diye düşündüm. Yeni ekran kartını alana kadar R7 240 ile idare ederim ama sizce ne kadar ömrü olur? Oynadığım oyunlar GTA5, CSGO, Rome Total War.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bile idare edemeyen bir kart, açıkçası yeni çıkacak oyunların hiçbirini açacağını sanmam, oynatsa bile akıcı şekilde oynamazsın. PES 2018 gibi sistem gereksinimi düşük olan bir oyunu bile en düşük çözünürlüklerde akıcı oynatamıyor bu model artık, miadını doldurdu. Eski oyunları düşük çözünürlükte bazı oyunları oynayabilirsin yalnız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonradan ekran kartını eklerim diyorsan işlemcisi düzgün bir şey toplayabilirsin. Ama sonradan bir şey ekleyemeyecek isen alabileceğin en iyi ekran kartını almaya çalış, 240 şu an 720p kartı çünkü, yeni oyunlarda 800x600'e falan düşmen şaşırtıcı olmaz. :)

İşte Ryzen5 1400 için böyle bir karar aldım. Aslında şuan performansından memnunum darboğaz olmasına rağmen.

amd a4-4000 işlemcim 4gb 1333 mhz ram alacağım güç kaynağım 330w alacağım ekran kartı msı amd 2gb 128 bit ddr3 r7 240 sorum şu (dar boğaz olur mu güç kaynağım ekran kartımı kaldırır mı ?)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı