Ya şu yeni gibi gözüken ama 6-7 yaşında olan konulardan nefret ediyorum. Uzun uzun cevap yazıyorsun tam atacakken son mesaj tarihi: 12 nisan 2014.Sorun olur.
Konuyu hortlatayım dedim.
Ya şu yeni gibi gözüken ama 6-7 yaşında olan konulardan nefret ediyorum. Uzun uzun cevap yazıyorsun tam atacakken son mesaj tarihi: 12 nisan 2014.Sorun olur.
Konuyu hortlatayım dedim.
Ben seviyorum 1-2 haftada bir eski konulara bakarım neler değişmiş diye görmek için.Ya şu yeni gibi gözüken ama 6-7 yaşında olan konulardan nefret ediyorum. Uzun uzun cevap yazıyorsun tam atacakken son mesaj tarihi: 12 nisan 2014.
Eskileri yâd edersiniz ha? Nerede o eski bayra- pardon konular... ben bakmayı birde şu yüzden sevmiyorum, yaşlanmışım gibi hissediyorum.Ben seviyorum 1-2 haftada bir eski konulara bakarım neler değişmiş diye görmek için.
Yıl olmuş 2032, RTX 4090 TI SUPER MEGA XXL alınır mı?Yıl olmuş 2024, R7 240 alınır mı?
Birkac güne kendi sistemimin yanına r7 265 li bir pc topluyorum. Bu senelerde cikmis ekran kartlarini arastirirken denk geldim konuya. Arastirmalarima gore r7 240 alacagina r7 265 almak cok daha mantikli secenek. Fiyat farki 200 civarı.Yıl olmuş 2024, R7 240 alınır mı?
1060 ı kaç W psu ile kullanıyosunHahahahha 9 yıl geçmiş... Gtx 1060 aldım ve hala kullanıyorum. 9 yıl geçmesi biraz üzdü daha dün gibi geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.