okan durdurur Megapat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #1 Merhaba. R7 240 GB ekran kartım var. Bilgisayarı acıyorum, 5 10 dk sonra bilgisayar hata vermeden kapanıyor. Isı problemı yok, 30 35 derecelerde. Baska ekran kartı taktım, sorun yok. Ekran kartına ne olmus olabılır, tamırı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Merhaba. R7 240 GB ekran kartım var. Bilgisayarı acıyorum, 5 10 dk sonra bilgisayar hata vermeden kapanıyor. Isı problemı yok, 30 35 derecelerde. Baska ekran kartı taktım, sorun yok. Ekran kartına ne olmus olabılır, tamırı olur mu?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #2 Hocam, tam olarak bilemeyiz. Servisine verip fiyat alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 14 Şubat 2021 #3 okan durdurur dedi: Merhaba. R7 240 GB ekran kartım var. Bilgisayarı acıyorum, 5 10 dk sonra bilgisayar hata vermeden kapanıyor. Isı problemı yok, 30 35 derecelerde. Baska ekran kartı taktım, sorun yok. Ekran kartına ne olmus olabılır, tamırı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Turbox mu? Genelde Turbox ekran kartlarında oluyor. DDU driveri silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
okan durdurur dedi: Merhaba. R7 240 GB ekran kartım var. Bilgisayarı acıyorum, 5 10 dk sonra bilgisayar hata vermeden kapanıyor. Isı problemı yok, 30 35 derecelerde. Baska ekran kartı taktım, sorun yok. Ekran kartına ne olmus olabılır, tamırı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Turbox mu? Genelde Turbox ekran kartlarında oluyor. DDU driveri silip tekrar yükleyin.
KS KS okan durdurur Megapat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #4 Yumak dedi: Ekran kartı Turbox mu? Genelde Turbox ekran kartlarında oluyor. DDU driveri silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam turbox mu bilmiyorum driveri sildim pc ye format attim baska sistem kurdum yine ayni ekran kartinde ne gibi sorun olmus ola bilir anlamiyorum goruntude sorun yok isinma yok tak diye kapaniyor sistem. Artı 0 Eksi
Yumak dedi: Ekran kartı Turbox mu? Genelde Turbox ekran kartlarında oluyor. DDU driveri silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam turbox mu bilmiyorum driveri sildim pc ye format attim baska sistem kurdum yine ayni ekran kartinde ne gibi sorun olmus ola bilir anlamiyorum goruntude sorun yok isinma yok tak diye kapaniyor sistem.