Çözüldü R7 240 sistemde GTA 5 map yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Toxic

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim şöyle bir sistemim var.

Ekran kartı: R7 240.
İşlemci: E6500.
RAM: 4 GB.
Harddisk kullanıyorum 7200 RPM okuma yazma hızları 95-110 arası 2 sininde.

Benim sorunum şu, bazen yollar ve binaların dokuları yüklenmiyor. Hatta bazenleri kafayı yiyip uçan arabalar sürüyormuşum gibi oluyor. 1-3 ay arasında yeni PC'ye geçiş yapacağım. İdare etmesi açısından yaşadığım bu sorunu nasıl çözebilirim? Değiştirilecek bir şey varsa bütçem 200 TL 1-3 ay arası idare etsin yeter. Oyunun grafik ayarlarını arttırıp FPS'yi 25 civarına stabil yapınca bu sorun ortadan kalkıyor.

Çözüm

Yeni işlemciye geçince düzelcektir diye umuyorum teşekkürler. Umarım sizde sıkıntısız oynarsınız darboğaz çok kötü bir şey miş.
5 Gibi kalktım. Dayanamadım O.C yaptım 2.93'den 3.51'e çıkardım sıcaklık değerleri 65'i geçmiyordu fakat odada soba yanıyordu sıkıntı çok çıkarır mı bu arada eskiden Michael'in evindeki sahneleri bile göremezken şimdi takır takır görüyorum ve 30-40 arası oynuyorum genellikle şehir dışı 40-50 arası darboğazı çok hissettirmiyor şehir içi azcık hissettiriyor ama memnunum halimden şu an hepinizin yardımları için teşekkürler diliyorum iyi forumlar.
Sorunun tamamen RAM yetersizliği olduğunu düşünüyorum. Ben de aynı sorunu yaşıyordum. 4 GB RAM yetersiz. Bir 4 daha aldığımda sorunum düzeldi.

Az önce MSI afterburnereden değerlere baktım arkadaşların dediği gibi işlemciden kaynaklı yine de teşekkür ederim.
Ekran kartı ismini yanlış görüp "grafik kartınızın belleği (VRAM) yeterli değil." Demişim, özür dilerim.

Önemli değil insanlık hali.

İşlemci ve RAM yetersizliğinden.

Artı -1 Eksi
Harddiskin çok yavaş kaldığı için harita yüklenmiyor ve söylendiği gibi işlemcinin gücü yetersiz kalıyor.

Harddisk ile alakalı bir durum yok o harddisk haritayı rahatça yükleyebilir. Ben kendim 60 MB yazma okumalı harddisk kullanıyorum sorun yok.
MSI Afterburner değerlerinizi atın.

Ek olarak işlemciniz ve RAM'iniz yetersiz ve sisteminizde yavaş HDD var. O yüzden texture-pop in normaldir. Darboğaz var.

Harddisk ile alakalı bir durum yoktur. Kullandığı harddisk yolları yükleyebilecek seviyede 60 MB yazma okuma ile oynuyorum, sorun olmuyor.

Oluyor aslında reis, benim HDD'nin sağlığı çok iyi olmasına rağmen Windows 10 ve GTA 5 aynı diskte olduğu için hem takılma, donma, hem de böyle texture kaybı sorunları yaşıyordum, Windows 10'u SSD'ye, GTA 5'i de HDD'ye yükleyince sorun düzeldi, şimdi yağ gibi akıyor.

Artı -1 Eksi

Ben yaşamadım bilemem. Konu sahibinin kullandığı HDD eşit HDD kullanıyordum Windows oyun HDD kuruluydu çok nadir oluyordu olsa da işlemciden oluyordu. Belki dediğiniz gibi olabilir ama bence asıl sorun işlemciden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…