Çözüldü R7 240 sistemde GTA 5 map yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Toxic

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim şöyle bir sistemim var.

Ekran kartı: R7 240.
İşlemci: E6500.
RAM: 4 GB.
Harddisk kullanıyorum 7200 RPM okuma yazma hızları 95-110 arası 2 sininde.

Benim sorunum şu, bazen yollar ve binaların dokuları yüklenmiyor. Hatta bazenleri kafayı yiyip uçan arabalar sürüyormuşum gibi oluyor. 1-3 ay arasında yeni PC'ye geçiş yapacağım. İdare etmesi açısından yaşadığım bu sorunu nasıl çözebilirim? Değiştirilecek bir şey varsa bütçem 200 TL 1-3 ay arası idare etsin yeter. Oyunun grafik ayarlarını arttırıp FPS'yi 25 civarına stabil yapınca bu sorun ortadan kalkıyor.

Çözüm

Yeni işlemciye geçince düzelcektir diye umuyorum teşekkürler. Umarım sizde sıkıntısız oynarsınız darboğaz çok kötü bir şey miş.
5 Gibi kalktım. Dayanamadım O.C yaptım 2.93'den 3.51'e çıkardım sıcaklık değerleri 65'i geçmiyordu fakat odada soba yanıyordu sıkıntı çok çıkarır mı bu arada eskiden Michael'in evindeki sahneleri bile göremezken şimdi takır takır görüyorum ve 30-40 arası oynuyorum genellikle şehir dışı 40-50 arası darboğazı çok hissettirmiyor şehir içi azcık hissettiriyor ama memnunum halimden şu an hepinizin yardımları için teşekkürler diliyorum iyi forumlar.
Hocam aynı sistem bende de var. E6500 ve R7 240. İşlemciniz overclocklu mu? Bende daha test edemedim oyunu yüklemek istiyorum. Çok can sıkıcı kasmalar donmalar oluyor mu?

Hocam aynı sistem bende de var. E6500 ve R7 240. işlemciniz overclocklu mu? Bende daha test edemedim oyunu yüklemek istiyorum. Çok can sıkıcı kasmalar donmalar oluyor mu?

O.C yapmadım kasma ve donma eğer texture yüklenmediyse drop giriyor sonra düzeliyor. Ama Online'da çok bir sıkıntı yaşamadım hatta dün tankla striptiz kulübü bastım .
Siz genede deneyin belki olur. Olmazsa oyundaki HZ değeriniz kaç? En yüksek HZ değerine çekin.

HZ değerim 60 monitörüm o kadar destekliyor çözünürlüğümde 1440X900 1080P yapabilsem belki sorun minimuma iner ama maalesef olmuyor.

O.C yapmadım kasma ve donma eğer texture yüklenmediyse drop giriyor sonra düzeliyor. Ama Online'da çok bir sıkıntı yaşamadım hatta dün tankla striptiz kulübü bastım .
Bende OC'siz oynuyordum ama o zaman gt 210 idi ekran kartım 15 20 fps alıyordum. Sonra ramimin tekinde sıkıntı çıktı. Şuan yeni ekran kartı aldım fakat yeni sipariş ettigim ramlerimin gelmesini bekliyorum. Umarim istediğim performansi alırım. Tesekkürler hocam iyi oyunlar.
Umarım sizde sorununuzu düzeltirsiniz.

Yeni işlemciye geçince düzelcektir diye umuyorum teşekkürler. Umarım sizde sıkıntısız oynarsınız darboğaz çok kötü bir şey miş.
5 Gibi kalktım. Dayanamadım O.C yaptım 2.93'den 3.51'e çıkardım sıcaklık değerleri 65'i geçmiyordu fakat odada soba yanıyordu sıkıntı çok çıkarır mı bu arada eskiden Michael'in evindeki sahneleri bile göremezken şimdi takır takır görüyorum ve 30-40 arası oynuyorum genellikle şehir dışı 40-50 arası darboğazı çok hissettirmiyor şehir içi azcık hissettiriyor ama memnunum halimden şu an hepinizin yardımları için teşekkürler diliyorum iyi forumlar.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…