R7 240 sistemde Windows logosundan sonra görüntü gidiyor

Makaleler
1
RAM
8 GB DDR3 1333 MHz
SSD veya HDD modeli
450 GB
Ekran kartı
R7 240 4 GB
Anakart
ASUS M4N68T-M V2
İşlemci
AMD Phenom II X4 925
Başlıkta da belirttiğim gibi PC'mi açtığımda açılıyor Windows logosu geliyor ve daha ötesine gidemiyorum, görüntü kesiliyor. Anakarttan görüntü alabiliyorum. RAM'lerde de bir sorun yok gibi duruyor. Gerekirse ek olarak bir video da bırakabilirim.

Ekran kartı driverı sıkıntılı olabilir. Güvenli modda driverı kaldırıp uyumlu sürümü kurarak tekrar görüntü almayı denediniz mi?
Söylediğinizi denemedim fakat şunu merak ediyorum, ekran kartı bozulmuş olma ihtimali nedir? Sorunlu olsa hiç görümtü gelmemesi gerekmez mi?

Edit: Radeon software pc'de mevcut değilmiş, kartı takmadan nasıl yüklerim?

Ekran kartı bozuksa taktığınızda görüntünün gelmemesi gerekir. Siz Windows logosuna kadar görüntü aldığınızı söylüyorsunuz. Bu durumda sorun yazılımsal gibi duruyor.

Ekran kartı bozuksa taktığınızda görüntünün gelmemesi gerekir. Siz Windows logosuna kadar görüntü aldığınızı söylüyorsunuz. Bu durumda sorun yazılımsal gibi duruyor.
Kartım AMD ve Radeon software yüklü değil, yakın zamanda kurulum yapmıştım yüklememişim. Kartı takmadan nasıl yükleyebilirim?

Kartı takmadan ekran kartı driverını yükleyemezsiniz diye biliyorum. Driver yüklemesinde sistemdeki takılı olan kart tespit edildikten sonra yükleme devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı