R7 240 Sisteme oyun önerisi

sufyezin

Kilopat
Arkadaşlar r7 240 satın aldım. Assassin's creed 4'te en düşük ayarlar 768p'de 35 FPS alıyorum anca. Sistemim intel core 2 duo e7400 2,80 GHz, 3 GB RAM, 2GB O.C MSI r7 240. Sizce en düşük ayarlar 768p'de oynanır mı? Oynanmazsa oyun önerir misiniz? Yeni oyunlar konusunda çok öksüz kaldım inanın çocuk gibi neşeliyim. Sizin yardımcı olmanızı istiyorum sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu videoda göreceğin gibi kart 720p de medium ayarlarda BF1 de ortalama 30fps alabiliyor. Çoğu oyunu ayarları baya kıssan da açabileceğini düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk olarak 25 fps gibi değer ile ben, Crysis 2 'yi bitirdim. Aynı kartla. Ben, R7 240'ı , FX 4300'le kullanıyorum. PES ,FIFA , MAFIA 2 gibi oyunları önerebilirim. Zaten arkadaşımı da cevaplamış.

Hocam R7 240'ın desteklediği 1368 -768 çözünürlük HD mi?

720p HD oluyor. Genel olarak o çözünürlük için uygun bir kart. 1080p de güncel oyunlar için yeterli değil.

Yazmayı unutmuşum gta 5 oynanır mı yazıcaktım Mafia 2yi bitirdim sağolun tavsiyeniz için

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzle kararını ver.

Aynı kart bende de var fakat videoda ki gibi FPS alamıyorum.
PENTIUM G3220
4 GB RAM ile kullanıyorum. 15-25-30 FPS alıyorum.

Sosyalde konu açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…