R7 240 Standart VGA Bağdaştırıcı Sorunu

kerioooo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar sistemim Windows 7 34 Bit. MSI AMD Radeon R7 2400 1 GB ekran kartı aldım. Kartın driver yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum, bilgisayar benden önce kendi yüklüyor, aygıt yöneticisinden baktığım zaman başlık da belirttiğim gibi gözüküyor, bir türlü çözemedim. Driveri sildim, kendim yüklemeye çalıştığın zaman kendi yüklüyor, interneti kestim, yine yükledi, ne kadar ekran kartı ile ilgili driver var ise sildim. İnterneti kapattım yine de yükledi kendi nasıl yapıyorsa çözemedim. Bu konuyla ilgili yardım edebilecek var ise çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows C: Driver vardır onu kuruyordur. Windows kurarken driver oluyor. Sen sitede bi kur olacakmı.

Güvenli modda kaldır öyle yükle.

Arkadaşın dedi yap işe yarar.

Güvenli mod kullanarak kaldırdım, tekrardan driveri yükledim, ben bir şey yapmadan gene windows yükledi driveri delireceğim ya.

D
Güvenli mod kullanarak kaldırdım, tekrardan driveri yükledim, ben bir şey yapmadan gene windows yükledi driveri delireceğim ya.
Denetim masasından aygıt yükleme ayarlarına gir ordan kapat otomatik yüklemeyi, sürücüyü kaldırıp tekrar yükle bu seferde olmazsa bişey diyemiycem.

WINDOWS C: gir AMD yazılı dosya olması lazım var mı?
Vardı ama onu kaldırdım bu işlemleri yaparken.
D

Denetim masasından aygıt yükleme ayarlarına gir ordan kapat otomatik yüklemeyi, sürücüyü kaldırıp tekrar yükle bu seferde olmazsa bişey diyemiycem.
Dediğiniz ayar bu olması gerek böyle yaptığım zaman bile programdan driveri kaldırıyorum bilgisayarı yeniden başlatıyorum açılır açılmaz kendi kendine yine de yüklüyor benle resmen kafa buluyor.

Dosya Ekleri

• aaaaa.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…