R7 240 vs GT 730

R7 240 GTA IV oynatır. Güncel ekran kartı sürücüsü ve en son patch'leri ile yüklenmiş bir oyun ile.
Umuyorum öyle olur birde GTA IV Steamdan satın alınmış.

Arkadaşlar benim monitorümde küçük çizgiler var ama çok belli olmuyor çözünürlüğü düşürdükçe bu çizgiler daha çok belli oluyor monitorüm eski ve 17 inc ekran kartını aldıktan 1 ay kadar idare etmeliyim o monitorle fakat eğer ekran kartına zarar verir diyorsanız ben hemen yeni bir monitorde alayım .

Baktığınız görüntü sizi rahatsız etmiyor ve bütçeniz müsait değil ise, kullanmaya devam edebilirsiniz. Yeni monitör tavsiye ederim fakat şuan ki hali ekran kartını etkilemez. Tamamen sizin görebildiğiniz kalite ile alakalı.

Tavsiyelerinze Her Zaman açığım fakat monitor içinde bütçem 200-250TL'yi geçemem . bu arada işlemcimi overclock edebilirim 3 gün önce başımdan geçen olayı anlatayım ;
Bilgisiyarımın işlemcisini overclock yaparak 2.93ghz'den 3.7 ghz civarına çıkardım kardeşim oyun oynamak için bilgisiyara girmiş bende dışardayım cs go oynarken bilgisiyar kendi kendine reset atmış ve mavi ekran hatası vermiş . Bende bunu duyunca overlock işlemini direk geri çektim eski haline döndürdüm . 300Watt Psu galiba overclock için yeterli olmadı

Voltajı yeterli vermemiş te olabilirsiniz. Monitör olarak ise Samsung S19D300N 18.5" 5ms (Analog) LED Monitör Fiyatı öneririm. Bahsettiğiniz fiyat aralıklarında ki monitörlerin hepsi aşağı yukarı aynı özelliktedir, Samsung'u kaliteli olduğu için seçtim.

Voltaj Verme kısmında çok az seçenek vardı bende voltaj vermeyi beceremedim açıkcası bu arada monitor seçiminiz gerçekten beğendim bütçem olduğu anda alacağım .

Sıcaklık Durumları CPU'da süper şuanda yük altında değilken 30-35 derece yük altına girdiği zaman 45 derece oluyor overlock yapmak istiyorum yeni bir psu almakta şart galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…