R7 240 vs GT 730

Keanu

Kilopat
Daha fazla  
cpu-zişlem.png mainboardcpuz.png sıcaklıkcpu.png
Arkadaşlar bildiğimiz üzere zaman geçtikçe ekran kartları performansı azalıyor . Bu yüzden yeni bir ekran kartı
almak istiyorum öncelikle sistemimi sizlere belirteyimki bana yardımcı olabilin.
İşletim Sistemi : WİNDOWS 8.1
  • Ram:4GB DDR3 RAM
  • Anakart: İntel H55/H57 AMI BİOS
  • İşlemci:İntel Core i3 530 @
  • Güç Kaynağı : 300W
  • Şuanki Ekran Kartım: Ati Radeon HD 5450
Performans olarak örneğin GTA V'te en düşük ayarlarda 720P de 30-40 FPS alabilmek istiyorum. Ama illa ki
GTA V şart değil, 1 hafta önce GTA IV satın aldım Steam'dan fakat oyun kasıyor. Bu ekran kartı ve sistemle GTA 4 'te nasıl bir performans alırım. Onu da yazarsanız sevinirim .
NOT: PSU'ya verecek param yok sadece ekran kartı alabilirim. R7 250 alacaktım fakat bayadır stok yok ve PSU yetmez diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 240 maximum 30 Watt civarı güç tüketen bir kart. Güç kaynağının verimliliği ciddi derecede düşmediyse alabilirsin.

Güç kaynağımın verimliliği tam şuan . peki ya GT 730 hakkında ne düşünüyorsunuz birde r7 250 stok ne zaman gelir acaba ?

GTA 4 optimizasyon sorunu olan bir oyun. Size tavsiyem PSU'ya verecek paranız yoksa, GT730 ve 4 GB bellek daha. Eğer ki anakart destekliyorsa.
Dediğim gibi bütçem sınırlı alacağım ekran kartı bu sistemle beni 5-6 ay idare ederse ben ilerde zaten ram takviyesi ve psu takviyesi yapacağım . birde gta v gibi oyunları oynayabilirmiyim bu sistemle ? GT730 kaç watt güç tüketiyor ?

Eğer ki anakart destekliyorsa.
Anakartım destekliyor.

Güç kaynağımın verimliliği tam şuan . peki ya GT 730 hakkında ne düşünüyorsunuz birde r7 250 stok ne zaman gelir acaba ?

Vatan bilgisayar da internet stoklarına aylardır gelmiyor ama mağazaların bazı şubelerine geliyor, takip edersen yakalarsın fırsatı. GT 730 bence para israfı, yerine daha ucuz olan R7 240 tercih ederim.

Vatan bilgisayar da internet stoklarına aylardır gelmiyor ama mağazaların bazı şubelerine geliyor, takip edersen yakalarsın fırsatı. GT 730 bence para israfı, yerine daha ucuz olan R7 240 tercih ederim.
Haklısın GT730 konusunda , R7 240 ile istediğim performansı alabilirmiyim sence , 720P kalitede GTA V'te kaç fps alırım ortalama akıcı şekilde oynasam yeterlidir yani 30-40fps

NOT:Eğer R7 240 Alırsam 2GB Ram takviyesi yapabilirim .

Haklısın GT730 konusunda , R7 240 ile istediğim performansı alabilirmiyim sence , 720P kalitede GTA V'te kaç fps alırım ortalama akıcı şekilde oynasam yeterlidir yani 30-40fps

NOT:Eğer R7 240 Alırsam 2GB Ram takviyesi yapabilirim .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HD çözünürlük ise halay çekerek oynatır ekran kartı. :LOL: Tabi senin işlemcinin bir üst modeli olan 540 kullanıyorum, R7 260X ile HD çözünürlükte orta derece bir darboğaz yaptı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HD çözünürlük ise halay çekerek oynatır ekran kartı. :LOL: Tabi senin işlemcinin bir üst modeli olan 540 kullanıyorum, R7 260X ile HD çözünürlükte orta derece bir darboğaz yaptı.

Ben görüntü kalitesine aşırı önem veren biri değilim , Bu aralar çok fazla CSGO oynuyorum şuanki sistemle 1152x864 ile 40-48 fps arası değişiyor çok zorlanıyorum . bu yüzden yeni bir ekran kartına ihtiyaç duydum :)

Ne dersiniz arkadaşlar r7 240 mı yoksa GT 730 mu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı