R7 250 GTA V oynar mıyım ?

Lana Del Rey

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir, Bayraklı
Daha fazla  
Meslek
Oto Yedek Parça
Arkadaşlar merhaba. Bugün itibari ile GTA V satın aldım fakat yüklemeye fırsatım yok. Malum AKK var 1 hafta beklemek istemiyorum. Her neyse , şu an elimde :

CPU : Q8200 @2.5 Ghz
RAM : 4 Gigabyte
GPU : R7 250 DDR5

var. Yaza doğru FX6300 ve 970-A G43 ile değiştireceğim bu sistemi.

Şimdi oyunu indirsem rahat rahat oynayabilir miyim acaba ? Sormamın sebebi ne derseniz , parçalar değiştiğinde oyunu baştan yüklemek zorunda kalmak istemiyorum 60GB az bir yükleme değil ve beklemek zor.

Sizce şimdi indirip ağız tadıyla oyunun SP modunu bitirebilir miyim yoksa çok fazla drop mu olur oyunda bilemedim açıkçası :/

Yorumlarınızı bekliyorum.

O.C imkanı varsa belki oynarsın. Bu işlemcinin haliyle zor gibi. En az AMD Phenom X4 istiyordu mesela (Umarım Yanlış Hatırlamıyorumdur.) Yeni parçaları beklemelisin. Sonra çıkarırsın keyfini artık.

O.C imkanı varsa belki oynarsın. Bu işlemcinin haliyle zor gibi. En az AMD Phenom X4 istiyordu mesela (Umarım Yanlış Hatırlamıyorumdur.) Yeni parçaları beklemelisin. Sonra çıkarırsın keyfini artık.

Aslında işlemci minimumda istenilenin bir tık üstü fakat güvenemiyorum kasarsa boşa indirmiş olurum.

Arkadaşlar merhaba. Bugün itibari ile GTA V satın aldım fakat yüklemeye fırsatım yok. Malum AKK var 1 hafta beklemek istemiyorum. Her neyse , şu an elimde :

CPU : Q8200 @2.5 Ghz
RAM : 4 Gigabyte
GPU : R7 250 DDR5

var. Yaza doğru FX6300 ve 970-A G43 ile değiştireceğim bu sistemi.

Şimdi oyunu indirsem rahat rahat oynayabilir miyim acaba ? Sormamın sebebi ne derseniz , parçalar değiştiğinde oyunu baştan yüklemek zorunda kalmak istemiyorum 60GB az bir yükleme değil ve beklemek zor.

Sizce şimdi indirip ağız tadıyla oyunun SP modunu bitirebilir miyim yoksa çok fazla drop mu olur oyunda bilemedim açıkçası :/

Yorumlarınızı bekliyorum.
İntel core 2 quad q8200 kullanıyorum ve bütün sistem şuan o.c yapılmış durumda ama imkan yok açmaz. Hem o 2.3 - 2.4 Ghz arası bir cpu 2.5 Ghz değil. Ama 3.3 Ghz overclock yapabilirsen iyi olur.

İntel core 2 quad q8200 kullanıyorum ve bütün sistem şuan o.c yapılmış durumda ama imkan yok açmaz. Hem o 2.3 - 2.4 Ghz arası bir cpu 2.5 Ghz değil. Ama 3.3 Ghz overclock yapabilirsen iyi olur.

Nasıl imkan yok açmaz ? Adamlar yazmış Q6600 minimum diye. Ayrıca Q6600 65NM ve daha eski mimarili Q8200'ın açması gerekir.

Low'da akıcı oynama ihtimaliniz var. Ama garanti veremiyorum. Bu yüzden 60 GB indirmeyin diyorum şahsen.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı