Bütçem biraz az ve ben orta ayarlarda 30-40 FPS olsa dahi ETS 2 ve Valorant oyanatan bir sistem arıyorum. sahibinden.com'da bir sistem buldum PC sistemlerinden o kadar anlamam. Ben de bir foruma danışmak istedim. Bu sistem ile neler yapabilirim? Oynatır mı? Oynatırsa ortalama kaç FPS verir?
Bütçem biraz az ve ben orta ayarlarda 30-40 FPS olsa dahi ETS 2 ve Valorant oyanatan bir sistem arıyorum. sahibinden.com'da bir sistem buldum PC sistemlerinden o kadar anlamam. Ben de bir foruma danışmak istedim. Bu sistem ile neler yapabilirim? Oynatır mı? Oynatırsa ortalama kaç FPS verir?
İşlemcisi Q8300 dengi o ekran kartıyla darboğaz yapacaktır. 22" monitör olayı bu yüzden sanırım. Canınızı sıkar, çözünürlüğü grafiği ayarlayım hep FPS kaybetmeyeyim hem kasmasın drop olmasın diyorsanız. Geliştirmek sistemi yükseltmek'te ayrı bir dert olur FM1 soket. Kısacası o sisteme 2300 TL'üzeri bir fiyatta istedilerse alınmaz. Bence kendiniz toplayın. Bilmiyorsanız bu forumda yardımcı olurlar.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
ekran kartı takabilirsiniz ama işlemcinin içinde amd radeon vega ekran kartı var.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
İçinde SSD bile olmayan APU sisteme o para verilmez. O kadar bütçeye çıkılabiliyorsa bu alınır. Sistemin de fiyatını bilmiyoruz zaten bütçe ne kadar artık.
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Patriot Viper Steel 8 GB 3000MHz DDR4 PVS48G300C6 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Xigmatek 500 W Asgard 382 CCC-AD34BT-U51 Fanlı ATX Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.