R7 250 sistem toplama önerisi

Arkadaşlar sakin olun yanlış bir şey mi yapıyorum da bu kadar ağır konuşuyorsunuz bilmiyorum ve öğrenmeye çalışıyorum. Fikir sahibi oluyorum karşılaştırıyorum. Blame atarak yardım edecekseniz lütfen etmeyin teşekkürler. 🙏

Arkadaşlar sakin olun yanlış bir şey mi yapıyorum da bu kadar ağır konuşuyorsunuz bilmiyorum ve öğrenmeye çalışıyorum. Fikir sahibi oluyorum karşılaştırıyorum. Blame atarak yardım edecekseniz lütfen etmeyin teşekkürler. 🙏
Evet hocam yanlış birşey yapıyorsun.
Bilerek kendi topuğunuza sıkıyorsunuz.
Attığım r3 3200g sistemi alın.

Hocam ağır konuşma değil lütfen yanlış anlamayın size paranıza göre en iyi performans alabileceğiniz sistemi önermeye çalışıyoruz yanlış anlaşıldıysak lütfen kusurumuza bakmayın.

O sistem çöp daha iyileri var o fiyata sakın o çöp sistemi alma.

Hocam ağır konuşma değil lütfen yanlış anlamayın size paranıza göre en iyi performans alabileceğiniz sistemi önermeye çalışıyoruz yanlış anlaşıldıysak lütfen kusurumuza bakmayın.

Estağfurullah sadece anlatmak istediğim bu gösterdiğim sistem hazır paket ekranı fare ve klavyesiyle 4000 lira ama mr. Darktech bunu anlatamadım gitti Ryzen 3 sistemini alırsam sadece kasam olacak.

Estağfurullah sadece anlatmak istediğim bu gösterdiğim sistem hazır paket ekranı fare ve klavyesiyle 4000 lira ama mr. Darktech bunu anlatamadım gitti Ryzen 3 sistemini alırsam sadece kasam olacak.

Monitör ikinci elden 500TL'ye bulunabilir klavye fare ikinci elden 100TL ekstra 600TL ödeyerek hem daha performanslı hem ileriye dönük bir sistem oluyor.

Letgo'da çok var aslında anlamak lazım bu işleri içinde olmadan zor oluyor öğrenmesi xd
Hocam size dizdiğim sisteme 2.el kasa alabilirsiniz sarı siteden.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı