Arkadaşlar sakin olun yanlış bir şey mi yapıyorum da bu kadar ağır konuşuyorsunuz bilmiyorum ve öğrenmeye çalışıyorum. Fikir sahibi oluyorum karşılaştırıyorum. Blame atarak yardım edecekseniz lütfen etmeyin teşekkürler. 
Evet hocam yanlış birşey yapıyorsun.Arkadaşlar sakin olun yanlış bir şey mi yapıyorum da bu kadar ağır konuşuyorsunuz bilmiyorum ve öğrenmeye çalışıyorum. Fikir sahibi oluyorum karşılaştırıyorum. Blame atarak yardım edecekseniz lütfen etmeyin teşekkürler.![]()
Arkadaşlar sakin olun yanlış bir şey mi yapıyorum da bu kadar ağır konuşuyorsunuz bilmiyorum ve öğrenmeye çalışıyorum. Fikir sahibi oluyorum karşılaştırıyorum. Blame atarak yardım edecekseniz lütfen etmeyin teşekkürler.![]()
Hocam ağır konuşma değil lütfen yanlış anlamayın size paranıza göre en iyi performans alabileceğiniz sistemi önermeye çalışıyoruz yanlış anlaşıldıysak lütfen kusurumuza bakmayın.
Estağfurullah sadece anlatmak istediğim bu gösterdiğim sistem hazır paket ekranı fare ve klavyesiyle 4000 lira ama mr. Darktech bunu anlatamadım gitti Ryzen 3 sistemini alırsam sadece kasam olacak.
Hocam size dizdiğim sisteme 2.el kasa alabilirsiniz sarı siteden.Letgo'da çok var aslında anlamak lazım bu işleri içinde olmadan zor oluyor öğrenmesi xd
Bir nebze görür gibi.Peki kasa modeli var mı? Yani aldığım sistem her kasaya takılabilceni sanmıyorum.
![]()
Canar 951RD ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Canar 951RD ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Canar 951RD ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 224,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani bu işimi görür mü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.