R7 250 sistemin oyun performansı nasıl olur?

Roherty

Hectopat
Daha fazla  
Beyler sistemi henüz kurmadım ama bütçemin yettiği ve yapabileceğim en iyi parçaları bunlar ayarladım. Sizce bu sistem ile BF3, BF4, Watch Dogs, Far Cry3, Crysis3, GTA 4 gibi oyunlarda medium ayarlarda 20-40 FPS alabilir miyim? Yani takılmadan oynayabilir miyim?

Ekran kartı: Sapphire R7 250 DX11.2 DDR3 2 GB.
İlemci: Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB cache.
RAM: 2 GB (eğer performansın artar derseniz 3-4 yapabilirim zorlayarak)

Siteye yeni üye oldum ve sürekli aktif kalmak amacındayım. Size ilk sorum budur en yakın zamanda ilgilenmeniz dileğiyle şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz birde bütçenizi belirtseniz daha sağlıklı olur. Birde monitör vs alacakmısınız bunlarla beraber bütçenizi belirtin lütfen.

Kardeş bende zaten bilgisayar kasa monitör her şey var sadece parça değişimi yapacağım.

Normalde bütçem 250 lira ama gerektiği kadar zorluyorum bu şekilde işte.

PSU 400 watt kaldırır diye düşünüyorum. ekran kartı da pcı express destekli sanırım o da sorun çıkartmaz eski olmasına rağmen.

1 2 yıl idare etse yeterli zaten.

Arkadaşlar işlemci değiştirirse anakart da değiştirmesi gerekecek, biraz mantıklı düşünelim. Güç kaynağı sorun çıkarmaz, rami 4 gb yapmanız şart oyunlarda performans istiyorsanız. Söylediğiniz oyunları da rahatça oynatır. Ama hangi ayarlarla oynarsınız onu bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı