R7 260X vs GTX 750 Ti vs GTX 1050

FarukY154

Centipat
Şu anki sistem özelliklerim şu şekilde:
Anakart: MSI A68HM-E33 V2 soket FM2+ DDR3 2133MHz(OC)
İşlemci: AMD Athlon X4 860K 3.7GHz.
Ekran kartı: AMD R7 250 2 GB (OC)
PSU: 400W civarı bir şey.
Monitörümde sadece VGA girişi var.

Başlıkta belirttiğim ekran kartlarından birisinin ikinci elini almak istiyorum. Hangisini tavsiye edersiniz performansından dolayı? 400W PSU yeterli olur mu? İşlemcim darboğaza sebep olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam. Sizinle benzer sistemi kullanmıştım. Soğutucu alıp x4 860k işlemciyi 4.3ghz çıkarıp rx 560 ekran kartını kullanmıştım tavsiye ederim. Eğer sadece başlıktaki iki ekran kartı arasında kaldıysanız gtx 1050 daha iyi olacaktır.

GTX 1050 aralarında en günceli.

Merhaba hocam. Sizinle benzer sistemi kullanmıştım. Soğutucu alıp x4 860k işlemciyi 4.3ghz çıkarıp rx 560 ekran kartını kullanmıştım tavsiye ederim. Eğer sadece başlıktaki iki ekran kartı arasında kaldıysanız gtx 1050 daha iyi olacaktır.
Overclock yapmadan da kullanabilir miyim? Daha önce hiç denemedim ve riskli işleri de çok sevmiyorum.

Hocam 1050 aralarında en iyisi diyebilirim arkadaşlarım gibi. Darboğaz olarak %15 den az bir darboğaz verebilir. OC konusunu araştırabilirsiniz. Yapmazsanız bu şekilde kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı