R7 265 768p pikselleşme

Fireman

Hectopat
Daha fazla  
Normal mi arkadaşlar? R7 265 2gb ekran kartı var. Oyunda full AA dahi uzaktaki ince nesneler kötü gozukuyor. Cizik cizik ama yakindakiler iyi gozukuyor. 1080 gecsem duzelir mi ?

Şuan kullandığın monitörün marka modelini verir misin? @Fireman

Exper 18,5 ınch, LCD , 5 ms - VGA bağlantı (ekran kartına çevirici ile bağlanmış şekilde) bilgisayar alındığında bu monitör vardı.

Ceza aldığım için yazamadım kusura bakmayın ve yeni konu açmak istemedim burdan yazdım.

Model : 9809B

Bana bir ekran görüntüsü yolla ki anlayayım sorunun kaynağı görüntü mü yoksa monitör mü? @Fireman
Ayrıca ceza sürenin bitimini beklediğin için de tebrik ederim :)

Bana bir ekran görüntüsü yolla ki anlayayım sorunun kaynağı görüntü mü yoksa monitör mü? @Fireman
Ayrıca ceza sürenin bitimini beklediğin için de tebrik ederim :)

Ekran görüntüsünü War Thunder ( AA full açık ) oyunundan aldım. Ama yalnız bu oyun değil Gta 5 de aynı. Mousu hareket edince aracın köşelerinde ince bir çizgi hareket ediyormuş gibi oluyor. ( Anti Aliasing açık ) Assetto Corsa da aynı şekilde ( AA açık ) araç ibresini göremiyorum , bulanık gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 51458.jpg
    51458.jpg
    209,5 KB · Görüntüleme: 239
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı