R7 265 Dual X CS:GO oynarken yeşil ekran sorunu

taha109502

Hectopat
Daha fazla  
Şunu belirtmek isterim ki ekran kartım (Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı) arızalandığında şöyle bir olay oldu. Bilgisayarı açtım CS'ye gireyim dedim youtube'de takılıyordum sonra CS'ye girerken bir anda yeşil ekran çıktı. Öyle kaldı tabi bilgisayarcıya götürdüğümde yanmış dedi. %50 kurtarırım dedi 80 TL'ye yaptı sonrada garantisini vermiyorum dedi. Aradan 3 gün sonra gene aynı şey oldu. Neyse şu an kenarda duruyor bilgisayar da birkaç sorum olacak ve bu sorulara cevaplarınızı 1 2 3 diye belirtirseniz sevinirim.
1) Ekran kartını yaptırmak için sizce o para fazla mı çünkü temizledi ısıl işlem uyguladı. 2) Ekran kartından hayır gelir mi ?
3) Fiyata yakın bir şekilde hangi ekran kartını önerirsiniz ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 460 alabilirsiniz. Kart tekrar fırınlanırsa kurtarılabilir ancak saatli bomba gibidir her an tekrar bozulabilir. Kartı garantiye göndermeni öneririm.
Garantisi yok da bi tane var youtubede mikrodalgaya stıyor fanı çıkarıp (fırın) kısmına o bideodaki gibi yapsam olursa idare edebilir miyim az da olsa

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı