R7 265 sistemde açılışta ekranda kareler çıkıyor

Taha.dll

Hectopat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
713
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bende ASUS R7 265 ekran kartı var. Bu kart zaten kronik sorunlu bir kart. Çip sorunu çok yaygın ama sanırım bendeki çip sorunu değil gibi. Windows açılış ekranı geldiği gibj ekranda Full kare kare görüntüler çıkıyor ve hiçbir şey göremiyorum. Ayarlardan hız ayarlarını en düşüğe getirdim, bayağı denedim ama bir türlü etki etmedi. Sizce ne yapmalıyım?
 
Fotoğrafını atar mısın ?
 
Fotoğrafını atar mısın?

Bekleyin hocam atıyorum.

Fotoğrafını atar mısın ?
IMG_20221126_003736.jpg
 
Son düzenleme:
Hocam bende de Powecolor R7 265 2GB vardı oc edition benimkinde yeşil yeşil çizgiler çıkıyordu ben ekran kartını açıp çip kısmını fön makinası ile 15 dakika pişirip düzeltip kullanıyordum 6 ay kullandım öyle o ekran kartını sizin de sorununuz çipten kaynaklı olabilir . Aöa ondan önce ekran kartı driverinizi bi alt sürümle değiştirip deneyin bakalım düzelecek mi
 
Hocam bende de powecolor R7 265 2 GB vardı OC Edition benimkinde yeşil yeşil çizgiler çıkıyordu ben ekran kartını açıp çip kısmını fön makinesı ile 15 dakika pişirip düzeltip kullanıyordum 6 ay kullandım öyle o ekran kartını sizin de sorununuz çipten kaynaklı olabilir. Aöa ondan önce ekran kartı driverinizi bir alt sürümle değiştirip deneyin bakalım düzelecek mi?

Denedim olmadı. Öncesinde de belki biraz düzelir, kullanırım dedim fön yaptım. 5 dakika sonra baktım tık yok. Fırınladım 2 kere üst üste hem de bence sorun çipte değil. VRAM'leri de OCCT ile 10 dakika test ettim onda da bir sorun olmadı kapanma gibi. Fırınayınca vs 1 dakika bile olsa gitmedi o karelikler ve şöyle bir şeyde var bunun 2 adet BIOS'u var biri doğrulanmış onu yükleyince Aygıt Yöneticisi başlatmıyor galiba. O BIOS hatayı engelliyor ve ekran kartını kullanamıyorum. Diğer doğrulanmamışı yükleyince driver sorunsuz yükleniyor kullanabiliyosun ama karelikler var.
 
@Recep Baltaş Abi bakabilir misin ?

En iyi çözümü Recep Abi sunar gibime geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı