Ryzen 7 2700 Max (X serisi değil, sadece fanı X serisinin fanı)
RX 590 Pulse 8 GB 256 Bit
2x16 GB G.Skill RAM 3200 MHz
ASUS B450M-K anakart
1TB HDD
Güç kaynağı için bütçem en fazla 500 TL. Uygun ve sağlam bir güç kaynağı lazım. Kaç Watt almam gerekiyor. 650W 80 Plus yeter mi? Vatan'dan almayı düşünüyorum. Bu siteden varsa olur. Teşekkürler.
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
NOT: Lütfen ''VATAN'' takıntısını bırakın lütfen. Şu adamlara para kazandırmayın lütfen. Tekeller diye batmayacaklarını sanıyorlar.
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
NOT: Lütfen ''VATAN'' takıntısını bırakın lütfen. Şu adamlara para kazandırmayın lütfen. Tekeller diye batmayacaklarını sanıyorlar.
Bu arada ben gidip kendim almak istiyorum. Bunun içinde TÜRK markalarını seçeceğim. Eğer ki biz TÜRK isek kendi markalarımızı desteklemeliyiz. Gidipte Avrupa merkezli MediaMark'tan almam. Bilginize. Herkes böyle yapmalı. YERLİ VE MİLLİ...
Güç kaynağı için sağolun.
Komik olan ne var? Açıklar mısınız?
#Tonyuyuk