R7 2700X ve RX 580 Sisteme PSU Tavsiyesi

Evet doğrudur.Fiyatı uygun.Fakat sıkıntı benim seçtiğim anakart iki adet 8 pin bağlantı istemektedir.
O kadar da anlamıyorum maalesef. Bu güç kaynağı ile sizin anakartınız uyumsuz mu yani? Bu attığım güç kaynağı Asus B450m-A anakart modelini destekliyor mu peki acaba? Ben bu anakart ile bu güç kaynağını düşünmüştüm de.

O kadar da anlamıyorum maalesef. Bu güç kaynağı ile sizin anakartınız uyumsuz mu yani? Bu attığım güç kaynağı Asus B450m-A anakart modelini destekliyor mu peki acaba? Ben bu anakart ile bu güç kaynağını düşünmüştüm de.
Benim sizin anakart hakkında pek bilgim yok maalesef.Ben anakartımın 8+8 pin istediğini Technopat videosunda görmüştüm.

8+4 pin CPU girişi var anakartta ondan bahsediyor arkadaş. Orta seviye anakartların hepsinde bu giriş 8 pindir. Sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı