R7 370 temizlik sonrası fanlar dönmüyor

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
Sökmeden toz aldım süpürge ile. Bir zarar verdiğimi düşünmüyorum. Fan dönmüyor, görüntü gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toz alma sırasında fanlar döndüyse statik elektrik sebebiyle de olabilir. Fişten çekin ve açma kapama düğmesine basın bırakın. Daha sonra tekrar deneyin.

Toz alma sırasında fanlar döndüyse statik elektrik sebebiyle de olabilir. Fişten çekin ve açma kapama düğmesine basın bırakın. Daha sonra tekrar deneyin.

Evet umarım o sebeptendir :(
Tek RAM çıkartınca ve HDD'lere giden gücü çıkarttığımda görüntü geldi kapattım sonra taktım görüntü gelmedi fan da dönmedi eski haline çalışır hale getirdim yine fan dönmesi görüntü gelmedi.
Güç tuşu elektrik süpürgesine kaçmıştı ıslak mendille silip kurutup taktım ekran kartının fanlarını ıslak mendille sildim karta değdirmediğimden eminim sadece fanları sildim temizlik işlemi bundan ibaret bunlardan bir zarar gelmiş olabilir mi?
Evet umarım o sebeptendir :(
Tek RAM çıkartınca ve HDD'lere giden gücü çıkarttığımda görüntü geldi kapattım sonra taktım görüntü gelmedi fan da dönmedi eski haline çalışır hale getirdim yine fan dönmesi görüntü gelmedi.
Güç tuşu elektrik süpürgesine kaçmıştı ıslak mendille silip kurutup taktım ekran kartının fanlarını ıslak mendille sildim karta değdirmediğimden eminim sadece fanları sildim temizlik işlemi bundan ibaret bunlardan bir zarar gelmiş olabilir mi?

BIOS pili çıkıkken görüntü aldım fakat M.2 SSD ile boot atmadı boot da gözükmüyordu SSD fakat M.2 ayarlarında gözüküyordu bende kapattım HDD'leri bağladım her şeyi düzgün taktım bilgisayarı açtım BIOS pilini de taktım fan tekrar dönmemeye başladı görüntü gelmiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı