Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.691 Çözümler 36 Yer Cheyenne 9 Eylül 2021 #1 Merhabalar, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege indirime girmiş almayı düşünüyorum, Laptop sistemim: - Ryzen 7 3700U. - RX Vega 10. - 16 GB RAM. Sistem ile rahat oynayabilir miyim?
Merhabalar, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege indirime girmiş almayı düşünüyorum, Laptop sistemim: - Ryzen 7 3700U. - RX Vega 10. - 16 GB RAM. Sistem ile rahat oynayabilir miyim?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 1 Çözümler 94 9 Eylül 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
paronisi Centipat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #3 Büyük ihtimalle zorluk çıkarmaz, ben de bugün almayı düşünüyordum fakat satın alırken sıkıntı yaşadım eğer siz yaşamazsanız yardımcı olabilir misiniz
Büyük ihtimalle zorluk çıkarmaz, ben de bugün almayı düşünüyordum fakat satın alırken sıkıntı yaşadım eğer siz yaşamazsanız yardımcı olabilir misiniz
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.691 Çözümler 36 Yer Cheyenne 9 Eylül 2021 #4 paronisi dedi: Büyük ihtimalle zorluk çıkarmaz, ben de bugün almayı düşünüyordum fakat satın alırken sıkıntı yaşadım eğer siz yaşamazsanız yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Steam'de yeni indirime girdi, Steam'den mi alacaktın?
paronisi dedi: Büyük ihtimalle zorluk çıkarmaz, ben de bugün almayı düşünüyordum fakat satın alırken sıkıntı yaşadım eğer siz yaşamazsanız yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Steam'de yeni indirime girdi, Steam'den mi alacaktın?
Dechame Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 Yer Saint Denis 9 Eylül 2021 #5 Merhaba Huawei Matebook mu kullanıyorsunuz acaba? Meraktan soruyorumda.
JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.712 Çözümler 28 9 Eylül 2021 #6 3-4 günlüğüne oynaması ücretsiz Ubisoft Connect'de. Denemeni tavsiye ederim.
Dechame Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 336 Çözümler 1 Yer Saint Denis 9 Eylül 2021 #7 Xeytan dedi: Steam'de yeni indirime girdi, Steam'den mi alacaktın? Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaş Ubisoft'dan almaya çalışmış.
Xeytan dedi: Steam'de yeni indirime girdi, Steam'den mi alacaktın? Genişletmek için tıkla... Hayır arkadaş Ubisoft'dan almaya çalışmış.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.691 Çözümler 36 Yer Cheyenne 9 Eylül 2021 #8 183189 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'nin sistem gereksinimleri kısmında "Laptop models of these cards may work but are not supported." yazıyor onun için sıkıntı yaşar mıyım diye soruyorum. Dechame dedi: Merhaba Huawei Matebook mu kullanıyorsunuz acaba? Meraktan soruyorumda. Genişletmek için tıkla... Acer Aspire.
183189 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'nin sistem gereksinimleri kısmında "Laptop models of these cards may work but are not supported." yazıyor onun için sıkıntı yaşar mıyım diye soruyorum. Dechame dedi: Merhaba Huawei Matebook mu kullanıyorsunuz acaba? Meraktan soruyorumda. Genişletmek için tıkla... Acer Aspire.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 9 Eylül 2021 #9 paronisi dedi: Büyük ihtimalle zorluk çıkarmaz, ben de bugün almayı düşünüyordum fakat satın alırken sıkıntı yaşadım eğer siz yaşamazsanız yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... KAç para oldu.
paronisi dedi: Büyük ihtimalle zorluk çıkarmaz, ben de bugün almayı düşünüyordum fakat satın alırken sıkıntı yaşadım eğer siz yaşamazsanız yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... KAç para oldu.
paronisi Centipat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #10 Xeytan dedi: Steam'de yeni indirime girdi, Steam'den mi alacaktın? Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect'ten denedim sabah Steam'de indirim yoktu, şu an sevindim Steam'e de gelmesine; teşekkür ettim sivurant dedi: KAç para oldu. Genişletmek için tıkla... 22 tl
Xeytan dedi: Steam'de yeni indirime girdi, Steam'den mi alacaktın? Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect'ten denedim sabah Steam'de indirim yoktu, şu an sevindim Steam'e de gelmesine; teşekkür ettim sivurant dedi: KAç para oldu. Genişletmek için tıkla... 22 tl