Eki Görüntüle 1335494
Eki Görüntüle 1335499
Bu gorseller 3 Aralık 2021 tarihine ait işlemcime 1.250voltaj verdiğimde 70 derecenin üstüne çıkmıyordu ek olarak 1.300 voltajda ise en fazla 77 dereceleri görüyordum.
Gece format attım boştaki sıcaklık değerlerinde bir miktar azalma oldu ancak yük altında herhangi bir fark göremedim bir nebze olsun 80 derecenin üstüne çıkmaması için 1.200 voltaj değerlerine düşürmek zorunda kaldım ve 76-77 derecelerde şu an.
Eki Görüntüle 1335502
Arka planda işlemcimi tüketecek hiçbir program yok kasamın içinde toz yok cok temiz kullanıyorum Artics MX4 macun kullanıyorum montaj hatası da kesinlikle yok defalarca kontrol ettim sıvı soğutucu radyatör kısmı da tertemiz. Bence sıvı soğutma içerisindeki sıvı zaman içerisinde eski performansını kaybediyor olabilir başka mantıklı bir açıklama yürütemedim sıvı soğutmalar hakkında bilgisi olan en az 2.3 sene kullanım deneyimi olan biri zaman içerisinde performans kaybı yaşadı mı deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum.
Eki Görüntüle 1335509
Kasa temizliği ve macundan kaynaklı olduğunu düşünenler için sistemin fotoğrafını da atayım montajdan kaynaklı hiçbir sorun yok bunu tekrar tekrar denedim henüz 2-3 aylık olan termal macunu yeniledim radyatör temizliği de tam ancak 3 Aralıktan bu güne yaklaşık 10 derece ısı artışı mevcut üstelik kış mevsimindeyiz oda sıcaklığımda düşük sizce sıvı soğutucuyu servise bakıma mı göndermeliyim? Garantisi devam ediyor.