Hocam "bip" gelmiyor. PC sorunsuz çalışıyor ama ilk açılışta RAM hatası veriyor. Sonra reset atıyorum düzeliyor. Restart da falan problem yok. RAM'leri söküp yerini değiştirmem biraz zor radyatör ile deyiyorlar ve radyatörü sökmem lazım sene sonu temizlik yapacağım zaman yapabilirim. Acaba anakart ile RAM uyumsuz olabilir mi?
Hocam Intel diyor? @PanzerTR o zaman benim sistemim ile uyumsuz?
Hocam Intel sistem için diyor ben AMD kullanıyorum sonunda v harfi olanlar Intel için sanırsam. Ben en iyisi bunu satışa çıkartıp 3200MHz CL16 ripijaws alayım...
Hocam Intel sistem için diyor, ben AMD kullanıyorum. Sonunda V harfi olanlar Intel için sanırsam. Ben en iyisi bunu satışa çıkartıp 3200 MHz CL16 Ripjaws alayım...
Yanlışım yok ise XMP teknolojisi, Intel'e ait olduğundan öyle diyor. Anakartın uyumluluk listesinde direkt olarak sizin bellekler yer alıyor. BIOS güncel mi? Bazı BIOS sürümleri ile bellek uyumluluklarının artma durumu var.
Yanlışım yok ise XMP teknolojisi, Intel'e ait olduğundan öyle diyor. Anakartın uyumluluk listesinde direkt olarak sizin bellekler yer alıyor. BIOS güncel mi? Bazı BIOS sürümleri ile bellek uyumluluklarının artma durumu var.
BIOS sürümüm 2606. yeni beta sürüm ve bir tane daha var. Betadan öncekisini flash belleğe kurdum. Yükleyip deneyeceğim. Yüklemeye korkuyorum çünkü her BIOS sürümü stabil olmuyor. Öncekinde restart falan da atılmıyordu.