Balance moduna aldığınızda sıcaklık halen yüksekte seyrediyor mu? İşlemci voltajınız işlemci hızına göre sanki biraz yüksek gibi görünüyor. Belki işlemcinin doğal çalışma şekli böyledir bilmiyorum fakat benim işlemcim 0.795V'de 2100 MHz civarında çalışıyor. Ondan bana biraz tuhaf geldi.
Yazılımda ayarları sıfırlayıp yazılımı kaldırdığınızda işlemci hızı, voltajı ve sıcaklığı değişiyor mu?
Şöyle söyleyeyim ikisi çok farklı bir durum fakat ben laptop kullanıcısıyım ve MSI GE73 8re laptopum var. İşlemcim i7 8750H. MSI'ın kendi yazılımı Dragon Center üzerinden işlemci ve ekran kartının hızları arttırılabiliyor. Eğer kendim ince ayar yapmadan bu program üzerinden 'tek tıkla' hız arttırdığım zaman sıcaklıklar ve voltajlar ince ayar yaptığımdan çok daha yükseğe çıkıyor.
İnternetten de bakarsanız bu tip markaların kendi programlarının böyle sorunlara sebep olduğu hakkında birçok tartışma görebilirsiniz. O yüzden imkanınız varsa bu programı sadece gözlem yapmak için kullanmanızı, işlemci hız aşırtma için kullanmamanızı tavsiye ediyorum.